Exclusiv. Larisa Drăgulescu, declarații tari despre al doilea soț: „L-am bătut ca pe Marian și a făcut cum am zis eu!”

Oana Pascaru / 27.04.2021, 14:33

Larisa Drăgulescu, declarații tari despre al doilea soț. Prima femeie căreia Marian Drăgulescu i-a pus verigheta pe mână, și-a refăcut viața. Ea și marele gimnast au divorțat, cu scandal, în 2009. Dar, de atunci, lucrurile s-au îmbunat între cei doi. Week-end-ul trecut, Larisa s-a recăsătorit. Și l-a convins pe noul soț să ia o decizie cel puțin surprinzătoare.

Larisa Drăgulescu, declarații tari despre al doilea soț

Sâmbătă, au „zburat” îngerași și au bătut clopote de nuntă. Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a recăsătorit. Larisa (35 de ani) a fost măritată cu marele campion de gimnastică vreme de 3 ani, între 2006 și 2009. Au și doi copii, Beatrice (16 ani) și  Richard (14 ani). Dar mariajul lor a fost unul tumultuos, presărat cu scandaluri și acuzații de agresiune fizică. Larisa l-a acuzat pe Marian Drăgulescu de violență, chiar și la adresa copiilor. Acesta a negat total ultimele acuzații, dar a recunoscut că în privința fostei soții lucrurile au fost mai contondente. Dar în ambele sensuri…

A fost o relație nocivă, au avut loc multe scandaluri, certuri. Am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul altuia. Ne luam parte în parte. Ea sărea mereu. Eu sunt un tip care evită orice tip de conflict, sunt o persoană destul de calmă. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru. Au fost multe altercații, ea sărea, de multe ori nu am ripostat, dar am și ripostat. Îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli. Am învățat să nu mă mai pun în astfel de situații. A fost singurul caz și singura relație de așa natură.”, a declarat Marian Drăgulescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a recăsătorit și a făcut un anunț uluitor: „A renunțat la numele lui de familie. Acum se numește...”
Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a recăsătorit. La rândul său, marele gimnast, după două divorțuri, și-a găsit liniștea lângă Simona/Sursa foto: Facebook – Marian Dragulescu

„L-am bătut ca pe Marian și a făcut cum am zis eu!”

Dar timpul a mai îndreptat lucrurile. Marian s-a recăsătorit în 2011 cu Corina. Dar, după aproape 9 ani, a urmat un alt divorț. Cei doi au participat împreună și la un show-concurs de televiziune unde tensiunile au fost vizibile și pentru telespectatori. Acum, sportivul pare a-și fi găsit liniștea lângă Simona (37 de ani), de profesie inginer. Cel puțin până la proba contrarie. Dar relația lui cu Larisa, prima soție, a devenit mult mai bună, mai pacifistă, în ultimii ani.

Așa că Larisa și-a convins noul soț să preia el numele său de familie, Drăgulescu. Și nu invers, cum se obișnuiește. Așa că se pun bazele unei „familii Drăgulescu” în variantă lărgită.

Următorul pas? Nu știu. Acum de exemplu mergem să își schimbe buletinul și este emoționat pentru că numele lui este altfel de acum înainte. Trebuie să exersăm să își schimbe semnătura pentru că am devenit cu toții Drăgulescu Family. I-am dat numele de familie >. A renunțat la numele lui de familie în favoarea mea pentru a fi la fel cu mine și copiii mei, a declarat Larisa, după ce a spus „da”.

Ca paradoxul să fie deplin, unul dintre prenumele noii „jumătăți” este chiar Marian. Așa că Larisa a devenit acum soția unui alt…Marian Drăgulescu.

Ironia sorții este că îl cheamă și Marian, Bogdan Marian Drăgulescu. A avut unele obiecții, dar l-am bătut bine ca pe celălalt Marian și s-a supus. Glumesc! L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Si mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți”, a mai spus, fericită, Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român, este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio, în proba de sărituri. El visează să câștige singura medalie de aur ce-i lipsește din palmaresul impresionant: cea olimpică.