EXCLUSIV. Gigi Becali a răbufnit în toiul celui mai mare focar de COVID-19 din fotbalul românesc. Ce regulă vrea să se implementeze

Autor: Catalan Alexandru / 21.10.2021, 11:33
EXCLUSIV. Gigi Becali a răbufnit în toiul celui mai mare focar de COVID-19 din fotbalul românesc. Ce regulă vrea să se implementeze

Gigi Becali continuă să își mențină opinia legată de modul în care se vor desfășura meciurile. Într-un dialog exclusiv cu Playsport, latifundiarul din Pipera susține că toți jucătorii trebuie să fie testați înainte de meciuri. Și să nu existe discrepanțe între jucătorii vaccinați și cei nevaccinați.

„Eu cer de foarte mult timp ca jucătorii să fie testați cu o zi înainte de meci. Toți, si nevaccinații, si vaccinați. Ca altfel riscam sa cada ca spicele pe teren. Tu însă, stat sau federație, ii favorizezi pe cei vaccinați.

Marea dilemă lansată de Gigi Becali

Ca argument în favoarea ideii sale, Gigi Becali pune o întrebare retorică.

„Ce se va întâmpla in ziua in care va cădea pe teren primul jucător vaccinat, dar contaminat? Cine va răspunde?

Chiar dacă nu toți fotbaliștii de la FCSB nu sunt de acord să nu se vaccineze, Becali afirmă că aceasta este regula lui de „aur”: fotbaliștii nu au nevoie de vaccin și certificat verde pentru că sunt testați din 2 în 2 zile. Cu toate acestea la FCSB are loc cel mai mare focar de COVID-19 din fotbalul românesc.

Jucătorii mei, regula mea, nu au nevoie de certificat verde, fiindcă sunt testați din doua in doua zile.
Cat despre vaccinare, am aceeași poziție: daca cineva ma pune sa aleg intre a apasa pe seringa cu vaccin sau pe trăgaciul unui pistol încărcat nu ezit si aleg trăgaciul.

Conform informațiilor obținute de Playsport, în acest moment au loc negocieri cu FCSB pentru a vedea dacă meciul de duminică, dintre Farul și echipa lui Gigi Becali se va disputa. Meciul ar urma să aibă loc la Constanța.

Familia Pandele, lovită din nou de COVID-19

Gigi Becali a dezvăluit că finii lui au fost contaminați cu varianta Delta, chiar dacă au făcut 3 doze de vaccin.

Uite, finii mei, Pandele și Gabriela Firea, de trei ori vaccinați contra Covidului Si tot au luat boala. Ei si încă zece membrii ai familiei…cat despre meciul următor vom ști dacă jucăm sau nu după încă un rand de teste, azi, maine…”