EXCLUSIV Gigi Becali are în mână o mega lovitură. Afacerea poate să îi aducă 300 de milioane de euro

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.10.2021, 20:09
EXCLUSIV Gigi Becali are în mână o mega lovitură. Afacerea poate să îi aducă 300 de milioane de euro

Gigi Becali este cunoscut drept unul dintre cei mai bogați români. Există chiar unii oameni care consideră că finanțatorul FCSB-ului ar putea fi chiar cel mai înstărit om de afaceri din România.

Unul dintre acești oameni este Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România a spus recent că Becali deține acest titlu în acest moment. Declarația lui Dragomir a venit după ce Gigi Becali a reușit să vândă un teren de aproximativ 100 de milioane de euro.

Gigi Becali are resursele de a-și mări substanțial averea oricum impresionantă pe care o deține

Fostul șef de la LPF și-a păstrat părerea emisă în acel moment. Într-o intervenție telefonică la PlaySport Live, Dragomir a spus din nou că nu crede că există vreun om din România mai bogat decât Gigi Becali.

Singurul care l-ar depăși pe patronul de la FCSB în viziunea lui Dumitru Dragomir ar fi Daniel Dines, fondatorul UiPath. Firma sa este evaluată în acest moment la aproximativ 8 miliarde de dolari.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus și că o parte din aceste venituri se îndreaptă în continuare spre FCSB. Și a dat în acest sens exemplul bazei de pregătire de la Berceni, unde se pregătesc și jucătorii echipei mari, dar și juniorii clubului.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Becali deține în continuare foarte multe terenuri extrem de valoroase. Terenuri pe care le poate vinde oricând, obținând astfel sume colosale de bani fără foarte mare efort.

(Este Gigi Becali cel mai bogat om din România?) Bag mâna în foc că nu există altul mai pricopsit. Poate doar ăla cu IT-ul din America, care are 8 miliarde. Altfel, convingerea mea este că nu mai e nimeni. Vă garantez că din punct de vedere al cash-ului nu există nimeni al doilea în România decât Gigi Becali.

Gigi mâine poate să vândă 100 de hectare, să-și ia 300 de milioane de euro fără să-l doară capul. El ține de pământuri. Nu vrea să le vândă. A vândut acum unul de 100 de milioane de euro sau două. Nici nu știu ce Dumnezeu face cu banii. În afară de biserici, nu știu ce face.

A făcut niște lucruri deosebite și la FCSB. Duceți-vă să vedeți Centrul de Copii și Juniori. A băgat bani buni”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

EXCLUSIV Cine e șeful real de la FRF. Dezvăluiri incredibile la PlaySport Live

Mitică Dragomir ”dă din casă”: ce afaceri au fiica, ginerele și nepotul lui Gigi Becali și ce avere incredibilă a acumulat Pițurcă