Mitică Dragomir ”dă din casă”: ce afaceri au fiica, ginerele și nepotul lui Gigi Becali și ce avere incredibilă a acumulat Pițurcă

Giosanu Catinca / 01.10.2021, 21:15
Mitică Dragomir ”dă din casă”: ce afaceri au fiica, ginerele și nepotul lui Gigi Becali și ce avere incredibilă a acumulat Pițurcă

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitică Dragomir, a fost redus la tăcere de fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ex-oficialul a explicat că a fost uimit când a aflat Alexandra se ocupă de afacerile latifundiarului din Pipera și a dezvăluit, totodată, ce avere incredibilă a acumulat Pițurcă.

Mitică Dragomir, dezvăluiri incendiare

Dumitru Dragomir (75 de ani) a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre situația lui Victor Pițurcă. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a adus în discuție și familia Becali. El susține că cei doi au făcut avere cu ajutorul oamenilor de încredere pe care îi au alături.

Pițurcă a fost un mare antrenor și selecționer. El e multimilionar. Are niște afaceri de zeci de milioane. Are peste 50 de milioane de euro avere. Bărbatul fetei lui este foarte harnic, îl ajută.

Și la Gigi Becali am văzut un nepot care de la 6:00 până seara e pe șantier. Vasi (n.r. Vasile Geambazi)! E de o seriozitate… Nu am văzut așa ceva. Și Pițurcă are oameni de încredere lângă el. Pițurcă și Becali au știut să își apropie oamenii buni. Becali are oameni care mor pentru el. De la Luțu până la contabilul său. Are oameni super meseriași.

Mi-a vândut 5.000 de metri teren și atât. Fetele lui construiesc. Am cunoscut-o pe Alexandra și este o fată absolut excepțională, cu bun simț. M-a impresionat! L-am felicitat pe Gigi pentru felul cum și-a crescut fetele.”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Cine se ocupă de afacerile lui Gigi Becali

Familia Becali știe să facă bani. Finanțatorul celor de la FCSB și-a implicat fetele în afaceri. Latifundiarul din Pipera a investit sume impresionante de bani pentru a-i construi o afacere în construcții pentru Teodora și Mihai Minciu, dar și pentru Alexandra.

Gigi Becali a recunoscut că şi-a construit o firmă de imobiliare, care este controlată de două dintre cele trei fiice ale sale.

Am început proiecte imobiliare şi cu prima fată, şi cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro.

Aveam planuri şi înainte, dar acum piaţa a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, şi atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac (nr. fiicele şi ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele. Răspund în faţa oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcăleşte nimeni.”, a explicat Gigi Becali, pentru cei de la economica.net.