EXCLUSIV Gigi Becali are un plan „diabolic” pentru David Miculescu: „Invers nu prea funcționează”

Ștefănescu Dragoș / 01.08.2022, 08:18
EXCLUSIV Gigi Becali are un plan „diabolic” pentru David Miculescu: „Invers nu prea funcționează”

Transferul lui David Miculescu la FCSB a intrat pe ultima sută de metri. În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Gigi Becali a oferit ultimele detalii ale mutării. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce plan are pentru Miculescu în următoarele sezoane.

Planul lui Gigi Becali pentru David Miculescu. ”O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane”

În ciuda faptului că după startul slab de sezon părea decis să renunțe definitiv la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit după succesul cu Saburtalo. Latifundiarul a anunțat că va face noi investiții importante la FCSB în următoarea perioadă.

Sâmbătă, Gigi Becali a anunțat că s-a hotărât să plătească clauza de reziliere pentru David Miculescu (21 de ani). Finanțatorul FCSB va plăti nu mai puțin de 1,7 milioane de euro pentru transferul jucătorului legitimat la UTA Arad.

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Gigi Becali a dezvăluit toate detaliile contractului pe care i l-a pregătit lui Miculescu la FCSB. Latifundiarul a explicat că-i va stabili o clauză de reziliere de 50 de milioane pentru a putea lua măcar 10 milioane la o vânzare viitoare.

Va fi un angajament pe cinci ani cu Miculescu. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează”, a spus Gigi Becali, pentru PlaySport.ro.

Ce l-a făcut pe Gigi Becali să revină asupra deciziei de a renunța la FCSB

În cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Gigi Becali a dezvăluit și ce anume l-a făcut să revină asupra deciziei de a renunța la FCSB. Latifundiarul a explicat că numărul mare de suporteri care au venit pe Arena Națională la meciul cu Saburtalo l-a impresionat.

Eram chiar decis să mă retrag, dar când am văzut 25.000 de oameni în tribune am zis că n-am cum să mă dau înapoi. M-a impresionat publicul, trebuie să le faci și suporterilor pofta lor. Nu mai contează banii. E prea mare spiritul ca să mai aibă importanță câteva milioane de euro”, a declarat Becali în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

David Miculescu, în Top 10 cei mai scumpi fotbaliști transferați vreodată de FCSB

Dacă Gigi Becali plătește 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu, fotbalistul intră direct în Top 10 cei mai scumpi jucători transferați vreodată de FCSB. El ocupă locul 9, devansându-l pe brazilianul Elton, cel care a fost transferat de FCSB în 2006 pentru suma de 1,65 milionae de euro.

1. Florinel Coman – cumpărat de la Viitorul în anul 2017 – 3 milioane de euro;

2. Dragoș Nedelcu – cumpărat de la Viitorul în anul 2017 – 2,15 milioane de euro;

3. Denis Alibec – cumpărat de la Astra ăîn anul 2016 – 2 milioane de euro;

4. Bogdan Stancu – cumpărat de la Unirea Urziceni în anul 2008 – 2 milioane de euro;

5. Alexandru Chipciu – cumpărat de la FC Brașov în anul 2011 – 1,95 milioane de euro;

6. Dennis Man – cumpărat de la UTA în anul 2016 – 1,85 milioane de euro;

7. Cristian Tănase – cumpărat de la FC Argeș în anul 2009 – 1,8 milioane de euro;

8. Dayro Moreno – cumpărat de la Once Caldas în anul 2007 – 1,8 milioane de euro;

9. David Miculescu – cumpărat de la UTA în anul 2022 – 1,7 milioane de euro;

10. Elton – cumpărat de la Corinthians în anul 2006 – 1,65 milioane de euro.