Gigi Becali negociază cu soția lui Ioan Niculae transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB

Ștefănescu Dragoș 26.08.2021, 15:57
Gigi Becali negociază cu soția lui Ioan Niculae transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB

După transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, conducerea FCSB-ului este în căutare de noi jucători. Gigi Becali negociază transferul lui Valentin Gheorghe de la Astra Giurgiu. Dar nu cu oricine, ci chiar cu soția lui Ioan Niculae. Finanțatorul Astrei a mandatat-o pe soția sa să se ocupe atât de club, cât și de finanțe și transferurile jucătorilor de la Astra, susțin sursele Playsport.

Gigi Becali negociază transferul lui Valentin Gheorghe

După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray pentru 5,7 milioane de e euro, Gigi Becali este hotărât să aducă jucători noi la FCSB. Edi Iordănescu a întocmit o listă cu fotbaliștii pe care îi dorește la echipă.

Printre jucătorii solicitați de antrenor se află și Valentin Gheorghe (24 de ani) de la Astra Giurgiu. În perioada în care a antrenat-o pe Astra, Edi Iordănescu a lucrat cu Gheorghe, fiind mulțumit de randamentul acestuia.

Transferul lui Gheorghe nu ar reprezenta un efort financiat deosebit pentru FCSB având în vedere că fotbalistul este pe picior de plecare de la Astra.

Valentin Gheorghe și-a dat deja acordul de a evolua pentru FCSB, iar acum urmează negocierile dintre cele două cluburi. Edi Iordănescu l-a sunat personal pe jucător în cursul zilei de miercuri și l-a întrebat dacă dorește să i se alăture. Cum răspunsul a fost afirmat, cluburile au demarat negocierile.

Oficialii Astrei au confirmat discuțiile cu Gigi Becali care i-a făcut deja o ofertă de contract pe 5 ani fotbalistului.

Sunt discuții cu FCSB, este adevărat, tratativele merg în direcția bună, dar nu am concretizat încă nimic, vom face pe cât posibil ce este mai bine și pentru club și pentru jucător”, a declarat un oficial de la Astra Giurgiu pentru ProSport.

Valentin Gheorghe vrea neapărat să plece de la Astra

Valentin Gheorghe evoluează pe postul de mijlocaș de bandă stângă dar poate evolua și pe partea dreaptă. În urmă cu o săptămână, fotbalistul își exprima dorința de a pleca de la Astra pentru a evolua la o echipă din Liga 1 sau din străinătate.

Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec. Ieri am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate. Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei. Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun. În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult acum”, declara Valentin Gheorghe.

Valentin Gheorghe este cotat în acest moment la 900.000 de euro potrivit transfermarkt.com.

Valentin Gheorghe, dorit și de Craiova, și de Sepsi. Astra le-a refuzat pe ambele

Interesul FCSB-ului pentru Valentin Gheorghe nu este singular. Alte două echipe au intrat în cursa pentru mijlocașul de 24 de ani. În ciuda ofertelor făcute, suma oferită de cele două cluburi nu s-a ridicat la pretențiile conducerii. Sursele PlaySport au dezvăluit că atât Craiova, cât și Sepsi i-au oferit mijlocașului un salariu de 10.000 de euro pe lună, iar Sepsi a mai adăugat un bonus la semnătură de 50.000 de euro.

Cu toate astea, suma oferită de Craiova, 300.000 de euro, a fost considerată prea mică de Astra. Astfel, negocierile au picat. Clubul care are sediul la Giurgiu dorește în schimbul jucătorului aproximativ 500.000 de euro și procent la o vânzare ulterioară.