EXCLUSIV. Greu de acceptat! Dezvăluirile fostului campion cu Dinamo: „M-a lăsat fără cuvinte!” Situația deplorabilă în care au ajuns „câinii” după retrogradare. VIDEO

Robert Zanfir 12.07.2022, 18:32
EXCLUSIV. Greu de acceptat! Dezvăluirile fostului campion cu Dinamo: „M-a lăsat fără cuvinte!” Situația deplorabilă în care au ajuns „câinii” după retrogradare. VIDEO

Mugur Bolohan (46 de ani) a vorbit de la firul ierbii despre situația dezasturoasă pe care o traversează Dinamo după retrogradarea în premieră din Liga 1 (actuala Superliga). Fostul fundaș din Ștefan cel Mare a recunoscut la Playsport Live că nu vede o ieșire pentru roș-albi.

Se întâmplă lucruri la Dinamo. După cum Playsport a anunțat în exclusivitate, RTZ a stabilit data convocării Adunării Generale a Acționarilor! În urma solicitării făcute de Dorin Șerdean, acționar majoritar prin Lotus, din 14 iunie, AGA va avea loc pe 15 august. Până atunci, câinii încearcă să strângă rândurile: noul sezon va începe peste mai puțin de o lună.

Dezvăluirile lui Mugur Bolohan despre situația deplorabilă de la Dinamo

Fostu fundaș în Giulești, Mugur Bolohan a ajuns campion al României și în tricoul lui Dinamo. „Bolo” a luat contact recent cu echipa tocmai retrogradată din Liga 1. A asistat la amicalul pierdut de roș-albi cu 5-0 în fața celor de la Slobozia.

Iar imaginea lăsată de Dinamo este una deplorabilă. Bolohan a recunoscut la Playsport Live că nu vede o ieșire din situația în care se află echipa în aceste momente.

„După Rapid, la Dinamo m-am simțit cel mai bine. A fost apogeul carierei mele, ajunsesem la o vârstă în care aveam un cuvânt de spus în vestiar. Am câștigat într-adevăr două campionate, o Cupă, am mai jucat o finala de Cupă acolo. Îmi creasem un grup foarte bun acolo, colegi cu care am rămas prieteni peste ani.

Din păcate, ce se întâmplă în ultimii ani, m-a lașat fară cuvinte. Nu stiu din interior exact ce se petrece, doar că finalul nu a fost cel așteptat, echipa a retrogradat, problemele financiare văd că se adâncesc în loc să se rezolve și eu nu văd cum ar putea supraviețui un club în felul ăsta”, a spus Migur Bolohan la Playsport Live.

„La Dinamo este o situație apăsătoare”

„Ba, mai mult de atât și sportiv, am asistat la ultimul loc meci amical, am fost la Slobozia, când au pierdut cu 5-0, se vede că este o situație apăsătoare și pentru jucătorii putini care au mai rămas acolo cu nume. Și pentru cei tineri, și pentru cei care conduc acolo. I-am văzut și pe Oneață Augustin și pe Țălnar, i-am simțit resemnați și fară vlagă. Nu stiu cum ar putea echipa asta să iasă din situația actuală.

Asta a fost motivul pentru care am fost la meci (fiul lui joaca la Unirea Slobozia – n.r.). Primele 30 de minute au fost destul de echilibrate, au fost OK, dar odată cu primirea primului gol Dinamo a căzut complet. Nu am văzut nicio reacție din partea lor, o răutate, o madrie că porți tricoul ăla pe tine. Să revii, să tragi, să alergi, să faci ceva.

După care, Slobozia o echipa bună… a fost un antrenament pur și simplu”, a declarat Mugur Bolohan la Playsport Live.

Dinamo a făcut 4 transferuri pentru Liga 2! Anunțul oficial

Dinamo se află pe marginea prăpastiei, dar începe să-și contureze lotul pentru Liga 2. Clubul a anunțat, marți, că patru jucători au semnat.

„Câinii” au transmis că Răzvan Patriche (36 de ani), Alin Buleică (30 de ani), Neluț Roșu (29 de ani) și Valentin Lazăr (33 de ani) au semnat contracte valabile pentru noul sezon. Cei patru vor juca pentru Dinamo în Liga 2.

Răzvan Patriche și Alin Buleică s-au aflat în lot și în sezonul precedent, în Liga 1. Pe lângă cei patru, Dinamo l-a mai transferat în această vară pe Bogdan Gavrilă (30).

Urmăriți Playsport.ro și pe