EXCLUSIV. Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea noului stadion din Ghencea: „Nu sunt suporterul nimănui. Sunt doar un susținător al fotbalului românesc”

Claudia Balan / 30.06.2021, 14:37
EXCLUSIV. Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea noului stadion din Ghencea: „Nu sunt suporterul nimănui. Sunt doar un susținător al fotbalului românesc”

7 iulie e ziua în care noua arenă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București va fi inaugurat cu un meci amical. Steliștii vor juca împotriva sârbilor de la OFK Belgrad. Unul dintre oamenii care au scris istorie pentru club, dar care nu au susținut proiectul MAPN a fost Helmut Duckadam. Chiar și așa, Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea noului stadion din Ghencea.

Fostul goalkeeper de legendă al roș-albaștrilor a fost invitat de conducerea clubului să participe la eveniment. Alături de Duckadam, la meciul amical cu OFK Belgrad, vor fi asista și alți componenți ai echipei.

Helmut Duckadam a confirmat că va fi prezent la inaugurarea noului stadion din Ghencea

Omul care a apărat patru lovituri de departajare în finala de la Sevilla și-a susținut mereu punctele de vedere în privința conflictului dintre CSA și FCSB. Helmut Duckadam consideră că urmașa echipei pentru care el a evoluat în anii 80 este actuala formație patronată de Gigi Becali.

Noua arenă din Ghencea e gata pentru marea inaugurare
Noua arenă din Ghencea e gata pentru marea inaugurare

Din acest motiv, suporterii Stelei l-au taxat cu fiecare ocazie. Aceste critici ale fanilor nu l-au afectat pe fostul mare fotbalist al Stelei. Acesta  a confirmat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, că va fi în tribună la jocul cu OFK Belgrad.

Am primit invitație din partea celor de la CSA Steaua. Voi merge la meci, normal! Mă bucură că la eveniment vor participa și colegii mei de la Steaua. Abia aștept să mă văd cu ei. De fiecare dată când se ivesc astfel de ocazii și pot merge, o fac cu mare plăcere”, a spus fostul portar al Stelei.

„Nu sunt suporterul FCSB, așa cum nu sunt suporterul niciunei echipe”

Helmut Duckadam își menține opiniile în ceea ce privește conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Chiar dacă aceste păreri l-au costat simpatia galeriei celor de la CSA, Duckadam rămâne fidel părerilor pe care le-a recunoscut fățiș de fiecare dată când a fost chestionat pe marginea subiectului:

Știu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani. E dreptul lor, așa cum e și dreptul meu de a spune ce cred cu adevărat. Nu voi fi suporterul CSA Steaua în amicalul cu OFK Belgrad. De altfel, eu nu sunt un suporter ale vreunei echipe de oriunde. Merg la aces joc pentru a mă vedea cu foștii colegi și pentru a urmări o partidă de fotbal. Mă bucur că am fost invitat”, a mai spus Helmut Duckadam.

Biletele la CSA Steaua – OFK Belgrad s-au pus în vânzare

Pentru meciul dintre CSA Steaua – OFK Belgrad, programat pe 7 iulie 2021, de la ora 19:30, pe noua arenă din Ghencea, au fost puse în vânzare bilete.

Suporterii au de ales bilete cu prețuri cuprinse între 15 lei, la peluze, 25 de lei, la tribuna 2 și 40 de lei, tribuna 1. Mai există și biletul virtual de susținere, de 10 lei. Suporterii vor fi obligați să poarte mască, pe toată durata evenimentului.

Clubul militar a anunțat care este procedura prin care suporterii să își procure bilete pentru eveniment. Mai ales că stadionul va fi deschis doar 50% din capacitate, din cauza condițiilor legate de pandemie.