Marica i-a răspuns lui Ilie Năstase în urma dezvăluirilor făcute de primul număr 1 ATP din istorie

Moldoveanu Camelia / 24.01.2022, 13:41

Ciprian Marica îi dă replica lui Ilie Năstase, asta după ce fostul jucător de tenis l-a acuzat pe fostul fotbalist că îl urmărește și îi ascută discuțiile cu Ioana Simion. Situația a degenerat și scandalul pare să treacă la un alt nivel. Fostul jucător al echipei naționale a oferit mai multe detalii într-o postare pe contul personal de Facebook.

Ilie Năstase primește o replică dură din partea lui Ciprian Marica

Primul lider ATP l-a acuzat în urmă cu ceva timp pe nașul său că ar fi încercat să-l scoată din fundația proprie. După un set de replici acide și implicarea lui Ion Țiriac în scandal, Ilie Năstase a făcut noi acuzații la adresa lui Ciprian Marica. Fostul fotbalist nu a stat prea mult pe gânduri și a scris un mesaj amplu pe contul de Facebook.

Dragi prieteni,

Așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu.

Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări. Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.

Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină.

Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format, conștient fiind de la bun început că voi câștiga mai mult la nivel de satisfacție, de mândrie personală, sportul nefiind o investiție rentabilă în raport cu orice alt domeniu de business.
Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă.

Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale.
Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră. „Năstase & Marica Sports Club”, așa cum se poate vedea din denumire, este un proiect comun prin care o bază sportivă a statului s-a transformat total într-un club de elită.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele! Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!”, a fost mesajul publicat de Ciprian Marica, luni, pe contul personal de Facebook.

Fostul lider ATP acuză: „O urmărește pe nevastă-mea. Cred că a înregistrat”

Năstase a făcut plângere penală pe numele fostului atacant. Mai mult decât atât, Năstase îl acuză acum pe fostul fotbalist şi de faptul că îi urmăreşte soţia, pe Ioana Năstase.

Păcat că are doi copilaşi frumoşi, păcat, o să facă puşcărie, eu aşa văd. Să ies din fundaţie?! Cum pot să fac eu aşa ceva? Să-mi dau eu fundaţia altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Şi mă suna şi mă întreba azi: «Eşti bine?», mâine: «Eşti bine?». Şi pe soţie o întreba când divorţează. Ce sunt astea?

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta.”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.