EXCLUSIV. Încă un transfer surpriză la Rapid? Adrian Mutu vrea să își aducă în Giulești „copilul” de la U 21

Autor: Sorin Chiriac / 25.06.2022, 13:19
EXCLUSIV. Încă un transfer surpriză la Rapid? Adrian Mutu vrea să își aducă în Giulești „copilul” de la U 21

Adrian Mutu și-l dorește pe dinamovistul Ricardo Grigore (23 ani), fostul său jucător de la Echipa Națională de Tineret. Sub contract cu echipa care l-a format, fotbalistul vrea să plece cu orice preț din „Ștefan cel Mare”. 

Rapid a început fulminant achizițiile pentru sezonul viitor și, până acum, în Giulești au ajuns Paul Iacob (ex- Chindia), Andrei Ciobanu (Farul), respectiv Valentin Costache șu Florin Ștefan, ultimii doi fiind aduși de la CFR Cluj. Și formația feroviară nu vrea să se oprească aici. 

Mutu dorește un alt fost elev de la „tineret”. Ricardo Grigore se află pe lista Rapidului

PlaySport.ro a aflat că formația de sub podul Grant dorește să se mai întărească și, în acest sens, sondează pista Dinamo.

„Câinii” au retrogradat în eșalonul secund, se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar și organizatoric, mulți dintre fotbaliștii cu experiență au plecat, iar alții fac tot posibilul pentru a rupe contractele. Este și cazul lui Ricardo Grigore  (23 ani), cel care și-a verbalizat în mai multe rânduri dorința de a se despărți de Dinamo. 

Dinamo se află în insolvență și nu poate să-l lase liber pe Grigore 

În ultima perioadă a fost vehiculat interesul lui Adi Mutu pentru Ahmed Bani, însă sursele PlaySport.ro spun că în radarul „Briliantului” ar fi intrat „Rici” Grigore, fostul său elev de la selecționata Under 21. În acest moment, fundașul format la Centrul de Copii și Juniori din Șoseaua „Ștefan cel Mare” mai are contract cu Dinamo și, astfel, conducerea „câinilor” nici nu vrea și nici nu poate să-l lase liber pe fostul internațional de tineret.

Grigore se prezintă la antrenamente și refuză să se pregătească alături de colegi. O face separat și repetă obsesiv în presă: „vreau să plec!”

Grigore se prezintă în cantonamentul de la Săftica, acolo unde Dinamo se antrenează sub conducerea lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu și face figurație la antrenamente, refuză să intre în ședință alături de colegi și se pregătește separat.

Prin intermediul presei, fotbalistul și-a strigat, în mai multe rânduri, dorința de a părăsi echipa la care s-a format.

Nu am vrut să mai discut deloc cu antrenorul (n.r. Dusan Uhrin jr.), din moment ce m-a trimis să mă antrenez separat. Era clar că nu mă voia. Nu voiam să ascult explicațiile lui, pentru că nici dorința mea de a rămâne nu mai era. Eu nu am vrut să plec pentru că echipa a retrogradat. Am luat decizia asta înainte. Nu mă mai simt bine deloc la echipă. Toți știau asta. Sper din tot sufletul să se ajungă la o înțelegere, să mă lase să plec măcar pentru niște procente dintr-un transfer viitor. Cine ar da bani pentru jucător care nu a evoluat?”, a spus fundașul, la începutul lunii, în cadrul emisiunii Liga DigiSport. 

22 de meciuri a bifat Ricardo Grigore, sezonul trecut, în toate competițiile. A reușit o pasă de gol