EXCLUSIV Rapid se bate cu două echipe pentru încă un transfer de top: „A demonstrat ce poate”

Octavian Vasilescu / 22.06.2022, 07:23
EXCLUSIV Rapid se bate cu două echipe pentru încă un transfer de top: „A demonstrat ce poate”

Atacantul Marko Dugandzic (28 de ani) se află pe lista de achiziții a echipei Rapid, dar giuleștenii au o misiunea grea.

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj (50 de ani), a vorbit despre situația lui Marko Dugandzic. Atacantul croat mai are contract cu CFR Cluj până în 2025, astfel că Victor Angelescu și Dan Șucu ar trebui să facă o ofertă generoasă pentru el.

O altă problemă o reprezintă faptul că antrenorul Dan Petrescu (54 de ani) îl apreciază pe Dugandzic. Acesta a jucat în primul amical al verii, CFR Cluj – FC Koper (Slovenia, locul 2), scor 2-0. Debeljuh a deschis scorul, iar Dugandzic a închis tabela.

Cristi Balaj, anunț despre Marko Dugandzic

Pe Marko Dugandzic îl doresc trei echipe, nu doar Rapidul. Nu știu dacă avem o licitație. Fiind un jucător important, nu știu în ce măsură Dan Petrescu ar fi de acord ca el să plece. Dugandzic reprezintă o soluție pentru noi. Este un jucător de calitate, a demonstrat ce poate în campionatul României.

Acum este mai experimentat decât în perioada Botoșani. Rămâne de văzut dacă va pleca și unde.

Ofertele trebuie să fie și pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor. Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache și Florin Ștefan.”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Rapid a mai transferat doi jucători de la CFR Cluj în această perioadă, pe Valentin Costache și Florin Ștefan. Pe lângă cei doi, în Giulești au mai ajuns în această vară Paul Iacob și Andrei Ciobanu.

Mutările făcute de CFR Cluj în această vară

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Pyunik este un club din capitala Armeniei, Erevan. Lotul echipei valorează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Pyunik nu s-a calificat niciodată în grupele unei competiții europene. Ultima oară au jucat în preliminariile Champions League în 2015. Molde i-a eliminat fără drept de apel, scor 6-0 la general.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.