EXCLUSIV. „Încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu!”. Prima reacție a lui Andrei Radu, jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo. „Mai am un an de contract, mă prezint la antrenamente!”

Bădulescu Silvian 22.06.2022, 09:22
EXCLUSIV. „Încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu!”. Prima reacție a lui Andrei Radu, jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo. „Mai am un an de contract, mă prezint la antrenamente!”
 • Andrei Radu este ultimul „jucător-moștenire” din „era Cortacero” de la Dinamo. Fundașul stânga crescut la Centrul de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare” mai are un an de contract cu „câinii”, dar salariul său este mult peste media pe care o poate plăti formația din „Groapă”;
 • Contactat de Playsport.ro, jucătorul de bandă a recunoscut că a avut discuții cu domnul Zăvăleanu, dar, momentan, sunt în impas. Totuși, fotbalistul speră să-și rezolve situația de la echipa din Liga a 2-a cu care mai are contract până în vara lui 2023. În continuare, acesta se prezintă la antrenamentele echipei.
 • Andrei Radu este cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dinamo

  Fundașul stânga este un produs al Centrului de Copii și Juniori al clubului din „Ștefan cel Mare”. În haosul care se perpetuă la Dinamo, fotbalistul de bandă a recunoscut, pentru Playsport.ro, că încă nu a ajuns la un consens cu Răzvan Zăvăleanu, implicit Dinamo.

  Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a. Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo.”

  De asemenea, ultimul supraviețuitor al „erei Cortacero” a subliniat faptul că se prezintă în continuare sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu, deși lipsește de pe lotul prezentat de Playsport.ro în urmă cu câteva zile.

  Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni și, bineînțeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”.

  9500 de euro/lună este salariul lui Andrei Radu, fotbalist care a bifat 29 de partide în stagiunea 2021-2022 pentru Dinamo.

  „Duel” între Zăvăleanu și Șerdean pentru numirea noului administrator special

  Formația din „Groapă” se afundă într-un haos fără de scăpare. Probleme par să apară în fiecare zi. Un aspect important care trebuie rezolvat cât mai curând este numirea unui nou administrator special.

  După cum Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, în urmă cu aproape o săptămână, Dorin Șerdean, acționarul majoritar prin Lotus, a înaintat o cerere firmei de insolvență pentru convocarea AGA.

  Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a confirmat acest lucru în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB joi, 16 iunie.

  Acum, problema o reprezintă persoana care va fi numită în această funcție. Din sursele Playsport.ro, există mai multe propuneri pentru această funcție.

  Astfel, practicianul în insolvență l-ar dori pe Florin Prunea, fost portar la Dinamo și cel care a mai fost oficial al „câinilor”, dar care se află în război cu șefii Federației Române de Fotbal.

  Pe de altă parte, Dorin Șerdean vine cu varianta Ioan Mărginean care-i displace lui Răzvan Zăvăleanu. Cei doi au mai lucat împreună, în trecut, la Gaz Metan Mediaș.

  Conform Playsport.ro, o propunere vine și din partea suporterilor în numele lui Vlad Munteanu. Totuși, fostul mijlocaș de la Dinamo face parte din organigrama de la Casa Fotbalului, unde este manager operațional al loturilor naționale.

  Nu în ultimul rând, „Săgeata” Marius Niculae este ultimul nume vehiculat. ACesta este director sportiv și membru în Comisia Tehnică a FRF.

  De asemenea, fostul atacant din „Groapă” colaborează cu CS Dinamo și are o școală de fotbal care se bazează pe individualizare.

  Noul administrator special de la Dinamo va fi numit în urma convocării Adunării Generale a Acționarilor (AGA).

Urmăriți Playsport.ro și pe