EXCLUSIV. Interdicție pentru Sorana Cîrstea impusă de Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. Ce nu are voie să facă jucătoarea

Sorin Chiriac 19.08.2021, 17:27

Sorana Cîrstea trebuie să respecte cu strictețe mai multe reguli din partea fostei soții a lui Ion Ion Țiriac pentru a avea o relație cu acesta. Jucătoarea de tenis nu a avut de ales și a acceptat interdicția impusă de Ileana Lazariuc.

Ion Țiriac nu o vrea de noră

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în 2017, după o relație frumoasă din care au rezultat doi băieți. Cu toate că abia în 2019 Țiriac Jr. a anunțat divorțul, zvonuri au tot existat în cei doi ani. Mai mult, fiul miliardarului român începuse să fie văzut tot mai des alături de o altă domnișoară fermecătoare, nimeni alta decât Sorana Cîrstea.

Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci, aflându-se în tribune. Din păcate, Sorana Cîrstea nu se bucură de aceeași susținere și din partea „socrului” Ion Țiriac. Miliardarul român pare să o evite pe partenera fiului său, drept dovadă că este de cele mai multe ori văzut în compania Simonei Halep. Nu este un secret pentru nimeni faptul că cele două jucătoare de tenis nu se înțeleg absolut deloc.

Pe lângă evenimentele sportive de mare anvergură, Ion Ion Țiriac și Simona Halep petrec timp împreună și departe de tenis. Lia Bugnar a povestit cum într-o zi a văzut-o pe jucătoarea de tenis alături de Ion Țiriac la piesa de teatru „Sta să plouă”.

Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”, a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.

Familia Țiriac îi impune reguli stricte. Sorana Cîrstea, nevoită să urmeze „modelul” Ileana Lazariuc

Nici Ileana Lazariuc nu a fost acceptată prea ușor în familia fostului tenismen. În 2009 se vehicula în spațiul public faptul că Ion Țiriac a cerut ca viitoarea soție a fiului său să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Mai exact, Ileana Lazariuc a semnat un document prin care i se lua orice drept asupra averii lui Ion Ion și i se interzicea să divulge orice informație despre din familia Țiriac.

În acel document s-ar fi aflat menționat și faptul că în cazul unui divorț Ileana Lazariuc ar primi un milion de euro la care se adaugă un apartament în valoare de aproximativ două milioane de euro, situat în bulevardul Vincent Auriol, din centrul Parisului. La toate acestea s-ar mai fi adaugă suma de 7000 de euro pe care Ileana ar urma să o primească lunar pentru întreținerea copilului.

Cert este faptul că în acest moment Ion Țiriac achită toate facturile casei în care Ileana Lazariuc locuiește cu cei doi copii. Mai mult, el se îngrijește și de celelalte cheltuieli ale familiei. Acum, aflat într-o relație cu Sorana Cîrstea, Ion Ion Țiriac îi pune aceleași condiții iubitei sale. Practic, Sori ar trebui să semneze un act asemănător cu cel pe care l-a avut în față în urmă cu câțiva ani Ileana Lazariuc.

Ileana Lazariuc, interdicție pentru Sorana Cîrstea

După trei ani de relație, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt hotărâți să se căsătorească, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă. Apropiații vorbesc chiar și despre un inel de logodnă pe care jucătoarea de tenis l-ar fi primit în urmă cu ceva timp. Se pare că Sorana obișnuiește să poarte bijuteria doar atunci când se vede cu cei dragi. Cei doi îndrăgostiți încearcă să păstreze orice detaliu al relației lor cât mai departe de ochii curioșilor.

Cu toate că există planuri mari de viitor, Sorana Cîrstea nu a reușit să se apropie prea mult de familia lui Ion Ion. După ce Țiriac (seniorul) și-a impus setul lui de reguli, Ileana Lazariuc nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Sori nu are voie să-i cunoască pe cei doi băieți ai lui Ion Țiriac Jr. Potrivit apropiaților, Ileana invocă faptul că cei doi copii sunt mult prea mici pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu părinții lor și nu își dorește să îi bulverseze.

Relația dintre Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea este în pericol. Ileana își dorește să se împace cu fostul soț

Ion Ion Țiriac a fost surprins în plină stradă cu Ileana Lazariuc. Totul, în timp ce Sorana Cîrstea se luptă din răsputeri în turneul de la Montreal. Culmea este că cei doi foști soți par să se înțeleagă acum mai bine decât oricând.

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a dezvăluit o persoană apropiată brunetei, pentru playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe