EXCLUSIV. Căsătoria dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, în pericol din cauza condiției pusă de familia miliardarului. Ce trebuie să facă jucătoarea de tenis pentru a deveni nora celui mai bogat român

Claudia Balan 21.07.2021, 19:50

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt împreună din 2017 și mulți așteaptă ca cei doi să facă „pasul cel mare”. Însă, căsătoria lor este în pericol din cauza unui act impus de familia miliardarului. Jucătoarea de tenis trebuie să îndeplinească niște condiții înainte de a intra putea deveni nora lui Ion Țiriac.

Ion Ion Țiriac s-a apropiat de Sorana Cîrstea imediat după despărțirea de Ileana Lazariuc

Ion Ion Țiriac confirma în 2019 divorțul de fosta soție, Ileana Lazariuc. Anunțul a fost făcut, de fapt, la doi ani de la semnarea actelor în fața unui notar. Potrivit click.ro, Țiriac Junior n-ar fi suferit prea mult după despărțirea de mama celor doi copii ai săi pentru că a intrat imediat într-o relație cu Sorana Cîrstea. Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci aflându-se în tribune. Mai mult, era de notorietate printre apropiați faptul că cei doi îndrăgostiți își petrec vacanțele împreună de ceva vreme.

Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o persoană apropiată celor doi potrivit sursei citate.

„Indiferent ce se întâmplă…”

La doi ani distanță de momentul oficializării relației, Ion Ion Țiriac și-a făcut curaj pentru a-i trimite un mesaj public de susținere iubitei sale, Sorana Cîrstea, chiar la o poză postată de sportivă. Acest lucru s-a întâmplat înainte de meciul de la Wimbledon cu Samantha Murray.

Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și perseverează! Indiferent de ce se întâmplă, tu ești puternică. Iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă”, a fost mesajul pe care Ion Ion Țiriac i l-a trimis Soranei, pe contul personal de Instagram am sportivei.

Comentariu a fost șters de pe contul Soranei, la puțin timp după ce a fost postat. Cu toate acestea, relația lor este una destul de închegată. Se vorbește chiar de un inel de logodnă pe care Ion Ion Țiriac i l-ar fi oferit Soranei. Până acum ei nu au confirmat nicio informație oferită de apropiați, însă nici n-am negat.

Sorana Cîrstea trebuie să urmeze „modelul” Ileana Lazariuc dacă vrea să devină doamna Țiriac. Ce condiție pune familia miliardarului

Frumoasa Ileana Lazariuc (Crigănuță) a fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii. Un lucru mai puțin știu este faptul că Ion Țiriac (seniorul) nu a acceptat foarte ușor această relație și a cerut să se stabilească unele reguli înainte de căsătoria fiului său cu frumoasa și controversata brunetă. În 2009 se vehicula în spațiul public faptul că fostul jucător de tenis a impus ca viitoarea soție a fiului său să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Mai exact, Ileana Lazariuc a semnat un document prin care i se lua orice drept asupra averii lui Ion Ion și i se interzicea să divulge orice informație despre din familia Țiriac.

Mai mult, potrivit unui articol din ziarulatac.ro publicat în 2009, în acel document s-ar fi aflat menționat și faptul că în cazul unui divorț Ileana Lazariuc ar primi un milion de euro la care se adaugă un apartament în valoare de aproximativ două milioane de euro, situat în bulevardul Vincent Auriol, din centrul Parisului. La toate acestea s-ar mai fi adaugă suma de 7000 de euro pe care Ileana ar urma să o primească lunar pentru întreținerea copilului. Probabil suma s-a dublat dat fiind faptul că are doi băieți cu fiul miliardarului român. Cert este faptul că în acest moment Ion Țiriac achită toate facturile casei în care Ileana Lazariuc locuiește cu cei doi copii. Mai mult, el se îngrijește și de celelalte cheltuieli ale familiei.

Acum, aflat într-o relație cu Sorana Cîrstea, Ion Ion Țiriac îi pune aceleași condiții iubitei sale. Practic, Sori ar trebui să semneze un act asemănător cu cel pe care l-a avut în față în urmă cu câțiva ani Ileana Lazariuc. Ion Ion Țiriac are o avere de 1,3 miliarde de dolari, potrivit Fortbes. Nu este de mirare faptul că vrea să-și pună la adăpost imperiul și că își dorește ca viitoarea sa noră să respecte anumite reguli.

Sursa secretă de bani a Ilenei Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, actualul iubit al Soranei Cîrstea

Rămasă singură, Ileana Lazariuc își crește cei doi băieți, iar în paralel, face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. Pare fericită, iar divorțul este acum doar un vis urât. Despre ruptură au refuzat să vorbească, atât ea, cât și Țiriac Jr. Decizia pare că îi priește femeii, căci este în cea mai bună perioadă a ei, judecând după pozele de pe rețelele sociale. Și bunica copiilor a confirmat acest lucru.

Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă, că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ. Mult mai devreme decât a apărut în presă. Eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Ileana e rebelă. Face întotdeauna tot ce-i spun eu să nu facă.

Din punctul acesta de vedere seamănă cu mine. Ileana l-a iubit pe Ion, de aceea a stat cu el, nu pentru altceva. Ea nici nu poate sta cu cineva pe care să nu-l iubească. Dar de realizat, vrea să se realizeze singură. Sunt convinsă că vă reuşi.”, a declarat Anastasia Lazariuc, conform playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe