VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea anunță dezastrul la Dinamo după plecarea lui Rednic: „Cu jucătorii ăștia nu se salvează”. Mesaj dur pentru Steliano Filip: „Să-și vadă de treaba lui”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.12.2021, 13:15
VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea anunță dezastrul la Dinamo după plecarea lui Rednic: „Cu jucătorii ăștia nu se salvează”. Mesaj dur pentru Steliano Filip: „Să-și vadă de treaba lui”

Dinamo traversează momente extrem de tensionate după demiterea lui Mircea Rednic. Fanii sunt extrem de supărați pe această decizie a lui Iuliu Mureșan și chiar și foștii jucători ai „câinilor” îi iau apărarea fostului antrenor.

Ionel Ganea a făcut parte din echipa antrenată de Rednic, care a cucerit ultimul titlu al lui Dinamo în Liga 1, în 2007. El a explicat la PlaySport Live că nu a avut probleme cu „Puriul” în perioada în care au colaborat și chiar i-a luat apărarea acestuia în războiul cu jucătorii.

Ionel Ganea i-a luat apărarea lui Rednic și a anunțat dezastrul la Dinamo după plecarea acestuia

Ganea a spus că Rednic era antrenorul potrivit pentru Dinamo, dar nu a avut jucătorii potriviți cu care să lucreze. De asemenea, fostul atacant al naționalei României a pus sub semnul întrebării munca lui Iuliu Mureșan în Ștefan cel Mare și i-a transmis un mesaj ferm lui Steliano Filip, despre care s-a spus că a generat răscoala împotriva lui Mircea Rednic.

O situație foarte neplăcută din toate punctele de vedere. Mi-e să nu ajungă ca Sibiul. Nu știu dacă domnul Mureșan este omul potrivit să conducă Dinamo. Ținând cont că la Sibiu a fost un management defectuos. Așa o văd și la Dinamo acum.

Eu zic că Mircea Rednic a fost potrivit pentru Dinamo, dar neavând jucători cu experiență… Și cred că și lui Flavius îi va fi foarte greu.

Eu nu am avut probleme cu Rednic. Mie mi se pare că unii jucători nu prea se respectau pe ei, colegii și antrenorul. Greșește foarte mult Filip. Nu știu cine o să țină un jucător ca el, nu numai la Dinamo. El a greșit în foarte multe meciuri, s-au luat multe goluri pe partea lui. Eu cred că ar trebui să fie mai concentrat la fotbal, să își vadă de treaba lui și să lase antrenorul să își facă treaba.

Alegerea pe care au făcut-o… (n.r. Flavius Stoican)  Eu cred că fără jucători îi va fi foarte greu. Dacă rămân cu jucătorii ăștia nu se salvează de la retrogradare”, a spus Ionel Ganea la PlaySport Live.

EXCLUSIV. Cum a schimbat demiterea lui Rednic soarta unui fotbalist de viitor. „Vă mulțumesc”

VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan îl face „praf” pe Mircea Rednic. „Este un fitilist, credeam că s-a schimbat”