EXCLUSIV. Iuliu Mureșan are demisia în mână. Pleacă înainte de finalul campionatului? „Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac!”

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 28.04.2022, 17:46
EXCLUSIV. Iuliu Mureșan are demisia în mână. Pleacă înainte de finalul campionatului? „Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac!”
 • Iuliu Mureșan, administratorul special al celor de la Dinamo, s-a hotărât să-și dea demisia. Evenimentele recente care s-au petrecut la echipa antrenată de Dusan Uhrin jr. se pare că au atins limită maximă pentru fostul oficial din Gruia;
 • Ultimele două săptămâni au fost foarte agitate pentru formația din „Groapă”. În primul rând, Nicolae Badea, omul care l-a adus pe Mureșan la Dinamo, prin societatea ACS FC Dinamo București, a notificat SC Dinamo 1948 că nu mai poate folosi, în scop comercial, stema cu cei doi câini și numele „FC”, lucru ce se aplică și pe domeniul online (www.fcdinamo.ro);
 • Mai apoi, Lotus, acționarul majoritar cu 72%, prin Dorin Șerdean, a înaintat o hârtie pe adresa administratorului judiciar, RTZ & Partners SRL;
 • Playsport.ro a aflat că, înainte de Paști, administratorul special și-a prezentat demisia în fața administratorului judiciar, a plecat la Cluj, însă, se pare că, între timp, a revenit la București, a mers la Săftica în cursul zilei de joi, 28 aprilie, dar rămâne ferm pe poziție cu demisia prezentată.
 • Iuliu Mureșan, afectat de ultimele evenimente de la Dinamo, și-a scris demisia

  Venit cu mari speranțe la începutul actualei stagiuni, Iuliu Mureșan a fost afectat de ultimele evenimente care s-au petrecut la Dinamo, după cum a declarat și Răzvan Zăvăleanu pentru Digi Sport.

  Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.”

  Formația din „Groapă” a fost notificată de către Nicolae Badea, prin societatea ACS FC Dinamo București, că nu mai poate folosi stema și numele în scop comercial.

  Mai mult, conform hârtiei prezentate în exclusivitate de Playsport.ro, datată cu 12 aprilie, Dorin Șerdean l-a forțat pe Iuliu Mureșan în această direcție.

  Act Dinamo

  Răzvan Zăvăleanu, singurul aliat al lui Iuliu Mureșan

  Din sursele Playsport.ro, Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a anunțat pe toată lumea de la echipă că va părăsi formația din „Ștefan cel Mare” înainte de terminarea campionatului.

  Înainte de Paști, administratorul special și-a prezentat demisia în fața administratorului judiciar, însă, se pare că, între timp, a revenit la București, a mers la Săftica în cursul zilei de joi, 28 aprilie, dar rămâne ferm pe poziție cu demisia prezentată.

  Un alt factor care l-a determinat pe Iuliu Mureșan să ia o astfel de decizie radicală este legat de atitudinea suporterilor.

  Odată cu înlăturarea lui Mircea Rednic, la sfârșitul lui 2021, acesta și-a pus în cap și marea masă de susținători dinamoviști, care, încă de atunci, l-au contestat încontinuu.

  În acest moment, Răzvan Zăvăleanu este singurul aliat al lui Iuliu Mureșan. Reprezentantul administratorului judiciar, RTZ & Partners SRL, a fost cel care, cu aproximativ două luni în urmă, l-a convins pe Iuliu Mureșan să rămână la echipă.

  Atunci, Iuliu Mureșan a declarat că va mai rămâne la echipă până când se va rezolva problema licenței.

  Am vrut să-mi dau demisia, dar mă impiedică un lucru: nu pot să-mi deleg semnătura. Sunt obligat să stau și să asigur, din punct de vedere administrativ, obținerea licenței.” spunea Iuliu Mureșan pe 10 martie.

  De această dată, însă, se pare că decizia lui Iuliu Mureșan este definitivă.

  Playsport.ro a încercat să-l contacteze telefonic pe acesta, însă administratorul special nu a răspuns apelurilor repetate.

  Ce poate urma pentru Dinamo după plecarea lui Iuliu Mureșan

  După plecarea lui Iuliu Mureșan, în funcția de administrator special urmează să fie numită altă persoană. Totuși, cum ce procedează?

  La cererea Lotus Perfect Products SRL, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, cu 72% din acțiuni, societate deținută de Dorin Șerdean, către administratorul judiciar, RTZ & Parnters SRL, trebuie convocată Adunarea Generală a Acționarilor (AGA).

  În cadrul acesteia, acționarul majoritar vine cu propunerea în ceea ce privește un nou administrator special, urmând ca administratorul judiciar să valideze noul adminsitrator special.

Urmăriți Playsport.ro și pe