EXCLUSIV. Kim Rasmussen, omul care a câștigat Champions League cu CSM București, reacție despre presupusul blat România-Muntenegru: „Lumea a luat-o razna”

Mariana Podeanu / 30.03.2021, 14:12
EXCLUSIV. Kim Rasmussen, omul care a câștigat Champions League cu CSM București, reacție despre presupusul blat România-Muntenegru: „Lumea a luat-o razna”

Kim Rasmussen (48 ani), omul care a câștigat Champions League cu CSM București a primit o veste șoc la începutul săptămânii. Danezul, care pregătea naționala Muntenegru, a fost demis. Surpriza este cu atât mai mare cu cât naționala antrenată de Rasmussen reușise să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Kim Rasmussen, omul care a câștigat Champions League cu CSM București, reacție despre presupusul blat România-Muntenegru

Anunțul demiterii selecționerului scandinav a fost primită surprinzător de lejer de acesta. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Kim Rasmussen a vorbit despre episodul al cărui protagonist a fost.

Tehnicianul a refuzat să comenteze zvonurile apărute în ultima vreme în mass-media din România. După eșecul țării noastre în turneul preolimpic de la Podgorica, a existat un episod în care Cristina Neagu a fost acuzată că ar fi încercat aranjarea meciului cu Muntenegru.

Domnule Rasmussen, lumea handbalului este foarte surprinsă să afle că, după ce ați calificat naționala Muntenegrului la olimpiadă, ați fost concediat…

Eu nu sunt surprins, am învățat că viața merge înainte și eu voi face asta, voi privi înainte. Mi-am făcut treaba și le-am ajutat pe aceste fete să facă un campionat european reușit și apoi, să meargă la olimpiadă, așa că sunt mândru de asta.

Danezul Kim Rasmussen, omul care a castigat Champions League cu CSM Bucuresti
Danezul Kim Rasmussen, omul care a castigat Champions League cu CSM Bucuresti

Dar v-au spus un motiv, care a fost motivul? Pentru că obiectivul principal a fost atins.

Mai mult decât atins, chiar. Dar… Au spus că vor să continue cu Bojana, doar atât.

Kim Rasmussen a comentat zvonurile despre România – Muntenegru

Totuși, erați îndreptățit să mergeți la olimpiadă, nu era corect să fi așteptat până după Jocurile Olimpice?

Umanitatea nu există aici, și nici respectul. Dar cum am zis deja, eu sunt mândru și fericit de ceea ce am realizat într-un timp atât de scurt.

Știți deja, au fost zvonuri despre un eventual meci al prieteniei între România și Muntenegru, la turneul preolimpic. Apoi, povestea cu Radicevic care ar fi spus cum că Neagu ar fi rugat-o să lase România ca să mai dea două goluri, apoi a negat totul. Ce puteți spune despre asta?

No comment… – râde -… Lumea a luat-o razna, dar la final, eu sunt fericit și liniștit că am rămas fidel valorilor mele.

Vă gândiți, poate într-o zi, să vă întoarceți în România?

Să vedem ce va aduce viitorul!