EXCLUSIV. Legătura neștiută dintre familia Simonei Halep și cea a iubitei lui Ianis Hagi: ”Îl cunosc de când eram copii”

Giosanu Catinca / 13.08.2021, 18:23
EXCLUSIV. Legătura neștiută dintre familia Simonei Halep și cea a iubitei lui Ianis Hagi: ”Îl cunosc de când eram copii”

Puțini știu că între familia Simonei Halep și cea a iubitei lu Ianis Hagi există o legătură strânsă. Stere Halep, tatăl sportivei din Constanța, a făcut însă precizări ulterioare prin care a lămurit situația.

”Ne cunoaștem foarte bine”

Tatăl Simonei Halep, a vorbit în exclusivitate, pentru PlaySport despre situația fiicei sale. Printre altele, el a făcut dezvăluiri cu privire la legătura neștiută dintre familia sa și cea a iubitei lui Ianis Hagi.

Simona este foarte bine, e un sportiv care vine după o accidentare. Important că este sănătoasă. Nu-i cunosc ritualurile prin care se liniștește… Nu știu când va mai veni acasă, are multe turnee la care participă. Nu voi merge la niciunul dintre acestea. Despre Dimciu-Palavoti Tănase – Ne cunoaștem foarte bine, suntem amici vechi. O legătură direct de rudenie nu există, din câte știu eu. Sau poate una din partea soacră-mii și nu știu eu.”, a declarat Stere Halep, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Ce se întâmplă cu Simona Halep

Simona Halep a revenit pe terenurile de tenis după o pauză de trei luni de zile. Logodnica lui Toni Iuruc a avut mult de suferit în urma accidentării suferite la Roma. Accidentarea teribilă de la gambă la turneul de la Roma a ținut-o departe de terenul de tenis și de turneul preferat, Roland Garros. Totuși, campioana noastră a reușit să treacă peste și și-a reluat activitatea.

Fostă lideră a ierarhiei WTA a revenit pe terenurile de tenis după o pauză de trei luni de zile, dar a fost învinsă. În primul meci după 3 luni de pauză, Simona Halep a pierdut la mare luptă cu Danielle Collins, în turul 2 de la Montreal. Simona a confirmat, la puțin timp după eliminarea de la Montreal, că va lua parte în următoarea perioadă la două turnee importante. Este vorba despre Cincinnati (WTA 1000, pregătitor pentru ultimul Grand Slam al anului) și US Open. Acest lucru a fost confirmat și de tatăl ei, Stere Halep.

„Mi-am dat seama ce simt pentru tenis”

Simona a postat un mesaj emoționant cu ocazia revenirii pe teren.

Această perioadă a fost foarte bună pentru că, chiar dacă am o viață minunată, mi-am dat seama ce simt față de tenis și cum mă simt când nu pot juca. Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce timp de mulți ani am trăit pentru tenis și m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel.

Sigur că nu este ușor să ajungi acolo, este epuizant din punct de vedere mental și emoțional. Acum realizez cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis și la care ai concurat 10 ani fără oprire, ești tristă și te întrebi «De ce mi se întâmplă asta?».”, a scris Simona Halep, pe pagina ei de socializare.