EXCLUSIV. Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu o altă formație din Liga 1

Sorin Chiriac 10.06.2021, 10:07
EXCLUSIV. Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu o altă formație din Liga 1

Lovitură pentru Gigi Becali! Unul dintre jucătorii pe care patronul celor de la FCSB dorea să-i transfere în această vară a semnat cu o altă formație din Liga 1.

EXCLUSIV. Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu o altă formație din Liga 1

Unul dintre cei mai constanți și valoroși portari din Liga 1, în ultimele sezoane, Octavian Vâlceanu (24 de ani), de la Academica Clinceni, a semnat, miercuri, cu Gaz Metan Mediaș. De asemenea, colegul său de la Clinceni, fundașul stânga Mihai Dobrescu (28 de ani). Astfel, cei doi jucători care au terminat sezonul de Liga 1 pe locul 5, vor merge să evolueze pentru o formație care a terminat sezonul trecut doar pe locul 10.

S-a vorbit mult în ultimele luni despre interesul celor de la FCSB pentru Octavian Vâlceanu. Tânărul portar a avut evoluții foarte bune și le-a atras atenția roș-albaștrilor. Mai ales că titularul postului, Andrei Vlad, comitea gafă după gafă în meciurile cu miză. Pentru a-i crea o concurență pe măsură, Gigi Becali și oamenii săi au căzut de acord că au nevoie de concurență.

Era dat ca și transferat la FCSB

La un moment dat, chiar s-a zvonit că acesta ar fi semnat deja cu FCSB. Vâlceanu și-a pierdut locul de titular în poarta Clinceniului după etapa a doua din play-off. Imediat după un meci cu FCSB, pierdut de Clinceni cu 0-2. Chiar dacă se afla în vizorul echipei naționale a României. Din acel moment, în următoarele opt confruntări a fost titularizat colegul său, Andrei Ureche.

Se pare că, într-un final, s-au dovedit a fi zvonuri false, iar Vâlceanu nu a mai ajuns la FCSB. Gigi Becali este decis să meargă în continuare pe mâna lui Andrei Vlad. Cel de-al doilea portar va fi Ștefan Târnovanu (21 de ani) adus de la Poli Iași în vara anului 2020.

aEXCLUSIV. Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu o altă formație din Liga 1
EXCLUSIV. Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu o altă formație din Liga 1

Octavian Vâlceanu aparținea de o formație obscură din Liga a V-a

PlaySport.ro a aflat un element interesant legat de tânărul crescut la juniorii Sportului Studențesc. Chiar dacă în ultimele sezoane, Vâlceanu a apărat la Clinceni – și a făcut-o destul de bine-, acesta aparține de o divizionară a- V-a – Ilfov-, de la care a fost împrumutat la formația pregătită de Ilie Poenaru. Este vorba de AS Natandi, echipă care evoluează în campionatul județului Ilfov, ultima serie valorică. Joacă e mult spus, pentru că, în ultimele sezoane, Natandi a fost înscrisă, s-a prezentat când și când la meciuri, rare fiind edițiile pe care le-a dus la final.

Obscura AS Natandi este înființată de fostul jucător de la Sportul Studențesc, Adrian Oprișan, Octavian Vâlceanu nefiind singurul fotbalist din lotul celor de la Academica Clinceni ce aparține cu drepturile federative de această formație, să-i spunem, „de formă” sau, mai corect, de „paravan”. Astfel, Mihai Dobrescu (28 ani) se află în aceeași situație, fundașul stânga cu 25 de prezențe în această ediție a Ligii 1 fiind împrumutat tot de la Natandi și tot la Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe