EXCLUSIV. Mama lui Adrian Mutu, dezvăluire secretă. Ce face Rodica Mutu la ora 12:00 în fiecare zi de meci a fiului său!

Claudia Balan / 24.03.2021, 16:57
EXCLUSIV. Mama lui Adrian Mutu, dezvăluire secretă. Ce face Rodica Mutu la ora 12:00 în fiecare zi de meci a fiului său!

A început numărătoarea inversă în ore pentru naționala ”mică”, pe care Adrian Mutu și-a propus să o facă din nou mare, ca acum doi ani. Iar primul test al maturității este în această seară, la Budapesta, contra selecționatei Țărilor de Jos. Mama lui Adrian Mutu, dezvăluire secretă. Ce face Rodica Mutu la ora 12:00 în fiecare zi de meci a fiului său!

Cel mai mare susținător și mai pătimaș fan al lui Mutu a rămas acasă, pentru că pandemia a gonit spectatorii de pe stadioane. Este ceea ce nu-i place Rodicăi Mutu, mama selecționerului de la tineret, căci despre ea este vorba, este ceea ce nu-i place mamei Briliantului, în tot acest context: că atmosfera este rece, afară este rece și oamenii parcă nu mai simt așa ca-altatădată aceste meciuri.

Mama lui Adrian Mutu, dezvăluire secretă. Ce face Rodica Mutu la ora 12:00 în fiecare zi de meci

Însă acest lucru îl poate ambiționa și mai tare pe Mutu, este convinsă cea care i-a dat viață și cu care antrenorul are o legătură aparte, despre care ne vorbește chiar Rodica Mutu.

”Nu am vorbit cu el, eu nu vorbesc niciodată cu el înainte de meci, nici când era jucător. Nu vorbim, le am eu pe ale mele. Îi dau un mesaj de fiecare dată în zi de meci la ora 12”, ne mărturisește zâmbind mama lui Mutu.

”Și astăzi ce i-ați scris în mesajul de la ora?”, urmează firesc întrebarea. ”I-am dat același mesaj pe care i-l dau întotdeauna. I-am scris simplu ”baftă și Dumnezeu să fie cu voi!”. Eu altceva nu-i scriu. Nu-l încarc.”, dezvăluie mama selecționerului naționalei mici.

”O să-l vedeți acolo unde trebuie!”

Când a calificat naționala de tineret la ”europeanul” care stă să înceapă în câteva ore, Mutu a făcut un gest, imediat după meci. I-a dedicat victoria mamei, a cărei zi de naștere fusese atunci.

Mama lui Adrian Mutu, dezvaluire secreta. Ce face Rodica Mutu
Mama lui Adrian Mutu, dezvaluire secreta. Ce face Rodica Mutu

Rodica Mutu nu spune, pentru că e o fire dârză, dar declarația de dragoste a fiului i-a atins direct coarda sensibilă. Abia așteaptă meciul de diseară, pe care-l vede acasă, împreună cu tatăl lui Adi, Spiridon.

”Ce să spere o mamă? Să aibă baftă, să câștige toate meciurile și să treacă de grupa asta. Eu sunt obșinuită cu tensiunea asta și încerc să nu am emoții, ca să mă calmez că nu-mi face bine. Eu cred în el, și asta e principal, când crezi în cineva. Știe să-și mobilizeze jucătorii.”, este convinsă mama lui Adrian Mutu.

Ea s-a acomodat mai rapid cu viața la Capitală, în schimb, pentru tatăl Briliantului mutatul din Pitești și adaptarea au fost mai grele. Din fericire, au amândoi copiii aproape acum și nepoții, iar cel mai aproape locuiesc de Adi. Pentru care Rodica Mutu are o dorință: ca în această seară, să-și facă ”botezul” de mare antrenor, să înceapă de fapt drumul către obiectivul pe care și l-a propus. Acela ca antrenorul Adrian Mutu să-l depășească în celebritate pe jucătorul Mutu.

”El a fost așa ambițios și ca jucător, n-aș înțelege, n-aș pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor. Așa e firea lui, să fie lider, să câștige, să câștige tot. O să-l vedeți acolo unde trebuie să fie, o să-l vedeți, eu poate nu mai apuc, că am o vârstă, dar o să-l vedeți.”, spune Rodica Mutu.