EXCLUSIV. Părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Selecționerul U21 a rămas fără cuvinte în fața gestului

Claudia Balan 08.01.2021, 16:48
EXCLUSIV. Părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Selecționerul U21 a rămas fără cuvinte în fața gestului

Părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Selecționerul U21 a rămas fără cuvinte în fața gestului. Mutu împlinește astăzi 42 de ani. Și este cea mai fericită aniversare a selecționerului naționalei de tineret, care sărbătorește cu familia!

După ce anul trecut, fiul cel mare, Mario, s-a întors în România, împreună cu Alexandra, mama lui, părinții i-au făcut și ei o bucurie Briliantului. Au vândut tot la Pitești și și-au cumpărat un apartament aproape de casa fiului, care a dorit să îi aibă cât mai aproape și să nu le mai ducă grija.

Părinții lui Adrian Mutu au vândut tot ce aveau în Pitești. Selecționerul U21 a rămas fără cuvinte

De altfel, Mutu n-a făcut niciodată un secret din faptul că va rămâne întotdeauna ”băiatul mamei”. Cu Rodica, mama lui, s-a sfătuit întotdeauna când a fost vorba să ia vreo decizie importantă și ea este cea din cuvântul căreia antrenorul naționalei mici nu iese niciodată.

Tot ea a fost cea care l-a împins încă de pe vremea când mai juca să facă și școala de antrenori.

”Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta”, ne spunea Rodica Mutu după calificarea selecționatei pregătite de fiul ei la turneul final al Campionatului European Under 21.

Părinții lui Adrian Mutu vor să fie mai aproape de fiul lor
Părinții lui Adrian Mutu vor să fie mai aproape de fiul lor

”Mama e cea mai importantă ființă pentru mine!”

Rodica Mutu a fost și cea care s-a sacrificat întotdeauna, ea însoțindu-l peste tot pe unde a jucat, petrecând mult timp alături de el. Acum, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, devenise tot mai greu să vină la fiul și la nepot, așa că înainte de sărbători, Rodica și Spiridon Mutu au discutat și s-au hotărât să vândă tot ceea ce aveau la Pitești ca să-și cumpere ceva alături de Adrian și de Laura, sora Briliantului, care locuiește și ea în Capitală.

”Mama este ființa care mi-a dat viață, este cea mai importană pentru mine, iar eu o să o ascult întotdeauna, indiferent la ce vârsta, la ce statut, pentru mama mea voi fi întotdeauna un copil”, mărturisea și fostul star al naționalei.

Sora lui Mutu, mesaj emoționant de ziua lui

Dincolo de episoadele tumultoase ale tinerețeii, ”păcate” despre care s-a scris și a știut toată lumea, povestea cu drogurile, bătăile aplicate ospătarilor,    faima de Don Juan cu o listă interminabilă de cuceriri feminine, paradoxal, Mutu a fost întotdeauna un familist convins. De altfel, apropiații lui glumesc și spun că pe toate femeile pe care le-a iubit, s-a și însurat cu ele.

Adrian Mutu este la a treia căsnicie, cu frumoasa Sandra și au împreună un băiețel, iar din celelalte două mariaje mai are un băiat deja adolescent și două fete, care locuiesc cu mama lor în Republica.

Mutu a fost mereu susținut și de singura lui soră, Laura, ajutându-se reciproc. De altfel, astăzi de ziua lui, Laura i-a transmis un mesaj emoționant fratelui ei.

”Come nessuno… Frumos, talentat, puternic, sufletist, încăpățânat, etc., etc. Evident, nu este perfect, ca fiecare dintre noi, are și defecte, dar este ca niciunul. Este fratele meu… Încă nu am renunțat la ideea de a colecționa abțibilduri cu tine, de la Mondiale, însă acum sper sa te „colecționez” în calitate de antrenor. La mulți ani, fratele meu drag!”, a scris Laura pe Facebook.

Adrian Mutu și Sandra formează un cuplu de 5 ani
Adrian Mutu și Sandra formează un cuplu de 5 ani

Cel mai bun fotbalist al Fiorentinei în ultimii 20 de ani!

Un cadou în avans pentru Adrian Mutu a fost și faptul că în urmă cu două zile, a fost votat la Firenze cel mai bun fotbalist al echipei viola din ultimii 20 de ani. O onoare care i-a revenit ”Fenomenului” – așa cum l-au denumit tifosi Fiorentinei – deși pe acolo, pe la Fiorentina au trecut mulți fotbaliști cu nume.

Mutu rămâne însă unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria clubului. Memorabil rămâne un episod cu ”Il Fenomeno”, petrecut într-o zi, când era la pas prin Firenze, iar un fan s-a apropiat să-i… șteargă pantofii.

”Era un om în vârstă, bineînțeles că nu l-am lăsat, ba chiar m-am simțit puțin jenat… L-am ridicat și i-am spus că nu are de ce să facă așa ceva, l-am îmbrățișat, i-am dat un autograf și l-am chemat apoi la antrenament ca să-i dau un tricou. A fost un episod destul de emoționant, cred că astea sunt momente în care îți dai seama că ai ales drumul care trebuia, că a meritat să te faci fotbalist”, ne-a povestit Mutu în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe