EXCLUSIV. Mihai Rotaru a făcut „o mare greșeală”! Poate arunca Universitatea Craiova într-un nou sezon ratat: „Echipa lui Mititelu chiar joacă” VIDEO

Robert Zanfir / 05.08.2022, 19:01
EXCLUSIV. Mihai Rotaru a făcut „o mare greșeală”! Poate arunca Universitatea Craiova într-un nou sezon ratat: „Echipa lui Mititelu chiar joacă” VIDEO

Marian Aliuță (44 de ani) a declarat la Playsport Live că Mihai Rotaru a greșit când l-a schimbat pe Laurențiu Reghecampf. Fostul mijlocaș de la Steaua sau Rapid o vede pe FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, peste Universitatea Craiova.

Mai sunt două zile până la derby-ul Craiovei. Adrian Mititelu amenință că partida nu va fi televizată. Spune că nu a primit banii din drepturile TV. Nici rivalul din oraș nu a scăpat de atacurile patronului de la FC U Craiova. Mihai Rotaru este acuzat că doar a profitat de o conjunctură pentru a prelua o echipă artificială.

Mihai Rotaru a făcut „o mare greșeală”! Poate arunca Universitatea Craiova într-un nou sezon ratat

Prezent în studioul Playsport Live, Marian Aliuță este convins că Mihai Rotaru a făcut o mare greșeală când l-a schimbat pe Laurențiu Reghecampf. Fostul internațional spune că echipa abia acum ar fi început să producă și rezultate internaționale.

„Craiova suferă, nu este ceea ce și-a dorit Rotaru la echipă. Eu cred că au făcut o mare greșeală că l-au schimbat pe Reghe, nu că este prietenul meu. Dar are o atitudine, are experiență, începuse să joace echipa și a fost schimbat. Este o mare greșeală că în Romania președinții nu au răbdare cu antrenorii”, a declarat Marian Aliuță la Playsport Live.

Marian Aliuță: Văd echipa lui Mititelu peste Universitatea Craiova

„Pe vremea mea, eu nu cred că Rednic, Andone, Pițurcă veneau și plecau. Olăroiu, Lucescu Răzvan, exista mai multă stabilitate.

Tot timpul se întâmplă asta în România. Suntem prieteni și la un moment dat nu îți mai convine ceva și îl schimbi și se strică prietenia. Nu, nu trebuie să existe prietenie când vine vorba de un business. Trebuie să existe respect, nu îți faci datoria, îți strângi mâna și plecăm.

Dar, mă repet, Reghe trebuia susținut și lăsat acolo. Echipa deja se închegase și exista în sezonul asta situația să poată ajunge mai departe chiar și în cupele europene. Dar, în momentul de față e nesigură și văd mai repede echipa lui Mititelu cu mai multă determinare, cu mai mult entuziasm și chiar joacă”, a mai spus Marian Aliuță la Playsport Live.

Eu cred că se vă transmite, este un derby, mai ales pentru Craiova, pentru oraș. Toată lumea așteaptă să vadă exact unde se situează fiecare echipă. Nici CFR azi nu mai este o echipă care să mai sperie pe cineva. Este o echipa îmbătrânită, obosită. Mie mi se pare, din ultimii cinci, șase ani, cel mai interesant sezon. Ne uităm la echipa lui Mititelu, la Sepsi,
Marian Aliuță