EXCLUSIV. Momente critice pentru Nicolae Mitea și familia sa: „Caut o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe”

Păsat Ana Maria / 02.08.2021, 13:30

Nicolae Mitea are la dispoziție 30 de zile în care să-și găsească un acoperiș deasupra capului, pentru el și familia sa. Unul dintre cei mai talentați jucători români, transferat la Ajax Amsterdam la vârsta de 18 ani. Mitea, care a ratat transferul vieții sale la FC Barcelona, la doar 16 ani, trăiește în prezent drama fotbalistului care și-a ratat cariera. Acum, tot ce caută este  să aibă un trai decent, al omului de rând care nu-și dorește vreun lux, ci doar sănătate și strictul necesar lui și familiei sale.

Nicolae Mitea a găsit cumpărătorul mult așteptat

”Maradona”, cum l-a poreclit marele Ibrahimovici, fost coleg de-al său la Ajax Amsterdam, a vândut tot ce câștigase din fotbal- mașini, apartamente, bunuri de valoare. Îi mai rămăsese doar vila din Fundeni, unde locuia cu fetița și partenera sa. Imobilul nu putuse fi înstrăinat, până în prezent, dat fiind prețul ridicat al acestuia. 400.000 de euro. Atât investise fostul sportiv, în casa visurilor sale de odinioară, casă care însă îi devenise o povară.

Întreținerea vilei era peste puterile sale financiare actuale, iar fostul fotbalist s-a chinuit ani de zile să o vândă. Ei bine, în urmă cu două zile, a găsit și cumpărătorul.

Am vândut vila din Fundeni. M-am cam chinuit doi-trei ani, ce-i drept. Băgasem vreo 400.000 de euro în ea, nu o puteam da așa ușor. Acum sunt prins cu foarte multă treabă, cu actele, trebuie să-mi cumpăr și altceva”, a declarat Nicolae Mitea în exclusivitate pentru playport.ro.

Vrea o casă simplă

Nicolae Mitea trebuie să o rezolve atât cu actele pentru vânzarea vilei, dar și să caute o altă locuință pentru el, fetița și partenera sa. Cu sinceritate, fostul fotbalist recunoaște că nu-și mai permite vreo casă luxoasă, ci că-și dorește doar un acoperiș deasupra capului.

Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe, nu mai sunt la vremea să am figuri. Acum trăim alte vremuri”, ne-a mai spus acesta.

”Seamănă cu tati”

Pe plan personal, lucrurile nu au stat mai bine în perioada sa de glorie. A bifat o relație cu Raluca de la Bambi, iar apoi cu Andreea Tonciu. S-a căsătorit însă în anul 2017 cu Irina și este tatăl unei fetițe superbe, Ariana Nicolle. ”Seamănă cu tati, dar și din mami are ceva”, ne-a mai spus acesta.

În prezent, Nicolae Mitea nu are un job stabil. I s-a propus să înceapă o carieră ca și antrenor, dar pe moment a refuzat, întrucât principla sa preocupare din ultimii ani a fost vânzarea imobilului în care locuia

O să văd pe viitor ce fac. În ultimii ani am avut treabă, am vrut să vânda vila. Dpă ce o să termin cu actele, o să văd ce o să fac”, a adăugat acesta.

Ar fi avut 30 de milioane în cont

Nicole Mitea a fost considerat unul dintre tinerii jucători români cu cel mai mare potențial. De-a lungul carierei, Nicolae Mitea a fost legitimat la Dinamo, Ajax, Ionikos Nikea, Petrolul și Chiajna. La vârsta de 18 ani a fost transferat de Ajax. A stat cinci ani în Olanda, iar în sezonul 2008-2009 s-a întors la Dinamo. Ionuț Chirilă, fostul său antrenor de la juniori mărturisea că Mitea a ratat un transfer la FC Barcelona, la doar 16 ani, transfer ce i-ar fi putut schimba destinul.

Dacă mă asculta avea 30 de milioane în cont și trăia în Barcelona. Mitea era semnat la Barcelona, doar să-și pună semnătura pe contract, era rezolvat totul. Dar, el nu a mai semnat. Nici nu mai contează ce a fost atunci. Un jucător genial căruia i-ar mai fi trebuit puțină minte pentru a se desăvârși”, declara Ionuț Chirilă.