A dat lovitura în afaceri. Cum a devenit milionară Denisa de la Bambi

Alex Matei 02.04.2023, 13:01
A dat lovitura în afaceri. Cum a devenit milionară Denisa de la Bambi

Denisa Tănase, cea care a devenit cunoscută în trupa Bambi alături de sora ei, a dat o nouă lovitură în afaceri. Tânăra a devenit milionară la numai trei ani după ce și-a lansat propriul business.

Lovitură de proporţii dată de Denisa Tănase

Artista a vorbit pe pagina ei de TikTok despre cum a reușit să îmbine rolul de artist cu cel de antreprenor.

La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi, sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi partea artistică își pune amprenta. Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea.”, a declarat Denisa Tănase, în cadrul unui interviu pe Tik Tok.

”Pentru mine, era o sumă foarte greu de atins”

Femeia în vârstă de 38 de ani a ajuns milionară în euro în doar trei ani. Frumoasa blondină a devenit o femeie de afaceri de succes, fiind proprietara unui business la care nu s-ar fi așteptat niciodată că va ajunge atât de departe.

L-am cunoscut pe Mircea, care era deja antreprenor. Lui i s-a părut o provocare cu parfumurile, eu doar îi povesteam despre ele din pasiune. Și mi-a spus atunci că în primul an vom face 60.000 de euro. Pentru mine, era o sumă foarte greu de atins. Și uite că am făcut, de fapt, chiar mai mult. Ăla a fost momentul de renaștere.

Sora, mama, tata nu priveau cu ochi buni faptul că eu la 30 de ani mă apuc să fac altceva după o viață de muncă. Credeau că pierd timpul. În primul an și jumătate, i-am convins, însă că este o direcție bună.”, a adăugat Denisa Tănase.

Urmăriți Playsport.ro și pe