EXCLUSIV. Momentele ireale trăite de Miță Iosif pe banca Rapidului: „Pentru mine a contat foarte mult, nu că aș fi magician!” VIDEO

Robert Zanfir / 28.06.2022, 18:22
EXCLUSIV. Momentele ireale trăite de Miță Iosif pe banca Rapidului: „Pentru mine a contat foarte mult, nu că aș fi magician!” VIDEO

Mihai Iosif (47 de ani) a vorbit la Playsport Live despre ce va urma în cariera sa, după despărțirea de Rapid. Fostul antrenor din Giulești urmează acum cursurile pentru licența A. Recunoaște că echipa a avut mult de suferit din cauza absenței lui de pe bancă.

Rapidul anunță un sezon la înălțime în anul centenarului. Președintele Daniel Niculae spune că atmosfera de la Rapid este una foarte bună în acest moment. Iar giuleștenii au de ce să se bucure. Adi Mutu a primit transferurile cerute.

Momentele șocante trăite de Miță Iosif pe banca Rapidului: „Pentru mine a contat foarte mult, nu că aș fi magician!”

Totuși, nu toate ar fi fost lapte și miere la Rapid, dacă Miță Iosif nu ar fi promovat miraculos echipa. Mai mult, antrenorul a avut un start fabulos în sezonul trecut.

„Momentan nu fac nimic, m-am ocupat să termin licență, mai am două săptămâni. Nimic special, în rest. Iau licență A. La început de campionat nu am știut, nu mi s-a spus, asta este regulamentul, nu îl contest.

Dar înainte de meciul cu UTA, cu două ore, mi s-a spus că sunt suspendat. Pentru mine a contat foarte mult, nu că aș fi eu un magician.

Cu mine în tribună nu am câștigat niciun meci. Nu e vorba doar de jucători… în timpul unui meci jucătorul nu te prea aude, mai ales că la Rapid se joacă cu atmosfera… Dar e reacția la schimbul de jucători. Și jucătorii te simt aproape de el..”, a spus Mihai Iosif la Playsport Live.

De ce face scoală la Chișinău??

„Mi-au luat câțiva ani că să ajung la licența A. Ca să poți face licență, trebuie să ai carnet de antrenor. Eu am făcut în România timp de doi ani, dar din cauza pandemiei nu am putut face cursul. Am găsit acolo niște oameni extreordinari. Ca să ajungi la licență PRO îți trebuie 5-6 ani, cam așa. Mai e și vorba că sunt foști fotbaliști, poate și unii mai mari, ei asta au făcut țoată viața și e greu să stea încă câțiva ani și nu pot intra în licență PRO decât după șase ani”, a mai dezvăluit Mihai Iosif la Playsport Live.

Mihai Iosif a pregătit-o pe Rapid din postura de antrenor principal în intervalul martie 2021 – martie 2022. În 49 de meciuri, antrenorul a reușit să obțină 18 victorii, 16 remize și a încasat 15 înfrângeri.

Cât am fost la Rapid, pot să îi asigur pe fani că am dat absolut tot. Nu am avut familie, nu am avut prieteni. A fost o perioadă extraordinar de frumoasă, în care am trăit viața la maximum. Niciun ban din lumea asta nu ar putea să cumpere momentele pe care le-am trăit acolo.
Mita Iosif, la Playsport Live.