EXCLUSIV „Mureșan a dinamitat DDB”. De ce sunt împărțiți fanii lui Dinamo

Bordei Radu / 22.12.2021, 13:12
EXCLUSIV „Mureșan a dinamitat DDB”. De ce sunt împărțiți fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo nu au parte de liniște, la final de 2021. Echipa este în colaps, iar retrogradarea este un scenariu tot mai plauzibil. Decizia conducerii, în special a lui Iuliu Mureșan, de a-l demite pe Mircea Rednic, fără niciun preaviz, a încins și mai mult situația.
Majoritatea fanilor au fost de partea antrenorului, mai ales în conflictul cu fotbaliștii. Dar șefii clubului au decis că este mai simplu să scape de antrenor, decât să schimbe radical lotul. Clubul este în insolvență și nu își permite să aducă prea mulți jucători. Mulți dintre fanii DDB nu au fost de acord cu decizia luată de administratorul Mureșan.

Fanii lui Dinamo sunt foarte supărați, după demiterea lui Mircea Rednic. „Ne-a împărțit în două”

Iuliu Mureșan a intrat în gura multor suporteri, iar oficialul a explicat că a informat și conducerea DDB asupra deciziei de a-l îndepărta pe antrenor.
Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are.
Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatApp. Cea mai elegantă reacție a fost „ne-a omorât unul de la Cluj”. Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius fără să își dea seama toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele, a declarat Dragoș Sterpu, președinte DDB Spania, pentru Playsport Live

O parte din suporteri vor să îl trimită pe Mureșan la Cluj. „I-am dat cadou clubul”

Reprezentantul DDB speră să apară modificări și în conducerea organizației, pentru ca apoi fanii să aibă un cuvânt mai greu în deciziile luate de club.
Noi i-am dat clubul cadou domnului Mureșan și nu știu de ce. Noi vom susține orice antrenor care vine la Dinamo. Vor fi alegeri. Este normal. Lipsește un proces verbal la orice decizie se ia în cadrul DDB. Sper că se vor face alegeri și să vedem ce se va întâmpla cu domnul de la Cluj.

Noi suntem înfrâțiți cu Universitatea Cluj. Domnul Mureșan ar face bine să scoată descrierea cu CFR Cluj de pe telefon. Dacă îl suni pe domnul Mureșan sub numele lui apare sigla lui CFR Cluj. Este halucinant. Dacă îi este rușine cu clubul Dinamo București măcar din respect pentru noi și pentru cei de la Universitatea Cluj să scoată măcar CFR 1907 Cluj, a declarat Sterpu