EXCLUSIV. Negocieri dure pe axa CS Mioveni- Universitatea Craiova. Oltenii și-l doresc pe Bogdan Rusu, argeșenii solicită bani și un veteran din Bănie. „Nu suntem fraieri”

Cătălin Mureșanu / 11.07.2022, 12:51
EXCLUSIV. Negocieri dure pe axa CS Mioveni- Universitatea Craiova. Oltenii și-l doresc pe Bogdan Rusu, argeșenii solicită bani și un veteran din Bănie. „Nu suntem fraieri”
  • Pentru a-l aduce pe Bogdan Rusu în Bănie, oltenii vor să-l cedeze la Mioveni pe Ionuț Vînă. Argeșenii nici nu vor să audă și l-au solicitat pe Dan Nistor, plus o sumă de bani;
  • Primarul din Mioveni spune că propunerea Universității nu este pe placul conducerii și transmite clar: „ei vor să facă business, însă nici noi nu suntem fraieri”.

Universitatea Craiova dorește să se întărească în compartimentul ofensiv și poartă negocieri cu CS Mioveni pentru a-l achiziționa pe Bogdan Rusu (32 ani). Golghetrul argeșenilor este dorit cu insistență de Laszlo Balint, noul tehnician al oltenilor, însă transferul vârfului care, sezonul trecut, a înscris nouă goluri și a pasat decisiv în două rânduri, depinde de anumite  solicitări ale conducerii celor de la Mioveni. În acest moment, conducerile discută termenii unui schimb de jucători.

Craiova vrea să-l dea pe Ionuț Vînă la schimb, cei de la Mioveni îl cer pe Nistor și solicită și o sumă de bani

PlaySport.ro a aflat că oficialii echipei care sezonul trecut a terminat pe locul 13 în Liga 1 solicită, pentru a-l lăsa pe Rusu să meargă la Universitatea Craiova, o sumă de bani și un jucător la schimb. Este vorba de Dan Nistor (34 ani), în timp ce oltenii l-au oferit pe Ionuț Vână (27 ani). Propunerea alb-albaștrilor legată de fostul jucător de la Viitorul și FCSB a fost refuzată categoric.

„Craiova vrea să facă business, însă nici noi nu suntem fraieri”

Informațiile PlaySport.ro au fost confirmate și de Ion Georgescu, primarul din Mioveni.

„Noi înțelegem dorința jucătorului de a merge la Craiova, însă avem și noi socotelile noastre. Știm că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri. L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus și la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul. Craiova ia trei milioane pe Markovic și noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei, nu se poate chiar așa, în plus antrenorul are și el socotelile lui, ce facem, trecem peste el? Nu ar fi corect pentru că a menținut echipa în primul eșalon și și-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție, trebuie să-l ascultăm!”, a spus edilul pentru PlaySport.ro.