Exclusiv. Negoiță evacuează Dinamo din birourile de la RIN! Fostul patron al „câinilor” a trimis deja ordinul

Cătălin Mureșanu / 02.03.2021, 15:40
Exclusiv. Negoiță evacuează  Dinamo din birourile de la RIN! Fostul patron al „câinilor” a trimis deja ordinul

Situația de la Dinamo se complică în fiecare zi, iar veștile rele apar cu o rapiditate îngrijorătoare. Negoiță evacuează Dinamo din birourile de la RIN. Este ultima informație, care a răsuflat dinspre tabăra roș-albă. Fostul patron al câinilor „a întors armele” împotriva formației pe care a scăpat-o de la faliment și a condus-o o bună bucată de vreme.

Negoiță evacuează Dinamo din birourile de la RIN!

Ionuț Negoiță a decis să mute birourile într-unul dintre hotelurile pe care le deține. Situația persistă din perioada în care era acționar principal al lui Dinamo. Ulterior, după ce pachetul majoritar a fost preluat de spaniolii conduși Pablo Cortacero, personalul clubului din Ștefan cel Mare a continuat să muncească acolo.

Negoita evacueaza Dinamo din birourile de la RIN
Negoita evacueaza Dinamo din birourile de la RIN

Contra unei sume pe care o plătea lunar, noua conducere își putea desfășura conducere în birourile RIN Grand Estate. De altfel, acela era locul de refugiu al lui Pablo Cortacero în rarele ocazii în care a mai ajuns în România.

Ordin de evacuare pentru SC Dinamo 1948 S.A.

Pe 1 martie 2021, pe adresa SC Dinamo 1948 S.A. a sosit un ordin de evacuare din partea RIN Grand Estate. Ionuț Negoiță, deținător al stabilimentului, a dispus evacuarea birourilor ocupate de club. Mai mult, șeful de la RIN a subliniat că întreaga operațiune trebuie finalizată în 48 de ore.

Mai exact, totul trebuie eliberat până pe 3 martie 2021. În cazul în care încăperile nu vor fi eliberate la termenul impus de Ionuț Negoiță, am putea asista la o evacuare forțată.

Între RIN Grand Estate și SC Dinamo 1948 S.A. exista un contract de închiriere vechi de aproape 5 ani. Birourile clubului din Ștefan cel Mare fuseseră mutate în actuala locație încă din noiembrie 2013.

Negoiță s-a despărțit de Dinamo în 2020

Ionuț Negoiță este un om de afaceri din România, fost acționar al clubului FC Dinamo București în perioada 2013-2020. Alături de parteneriatul cu FC Dinamo, a activat ca acționar și la formația ACSMU Poli Iași.

În perioada petrecută ca acționar majoritar la Dinamo, Ionuț Negoiță a reușit să scoată formația bucureșteană din insolvență. După acest episod, Dinamo nu a reușit să revină în prim-planul primului eșalon fotbalistic din România. Totul a culminat cu sezonul 2019-2020. La sfârșitul acestui campionat, Dinamo a fost la un pas să ia drumul ligii secunde. Ar fi fost o premieră în istoria clubului bucureștean din 1948 și până azi.

De la venirea noilor acționari majoritari, Dinamo continuă să se confrunte cu mari probleme financiare. În momentul de față, singurii care susțin echipa sunt suporterii prin programul DDB.