Dinamo se vinde din nou? Pablo Cortacero are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare

Catinca Giosanu 24.01.2021, 10:08
Dinamo se vinde din nou? Pablo Cortacero are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare

Au apărut informații conform cărora Pablo Cortacero a fi primit două oferte pentru acțiunile de la Dinamo. De pare că oficialul de la Dinamo are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Pablo Cortacero are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare

Întrebat dacă e omul lui Badea sau al lui Negoiță, Pablo Cortacero a răspuns că nu dorește falimentarea lui Dinamo. Mai mult, el a spus că nu îl cunoaște pe Nicolae Badea și că relația cu Ionuț Negoiță a fost una pur profesională. Așadar, el neagă orice teorie a conspirației.

Cu toate acestea, nu se știe exact ce planuri are Pablo Cortacero  la Dinamo. Deși au trecut aproximativ 5 luni de la conferința în care el anunța un proiect grandios, banii întârzie să apară, iar fotbaliștii pleacă rând pe rând din cauza neplății salariilor. Vocile din fotbalul românesc iau în calcul o posibilă strategie a lui Ionuț Negoiță, prin care să scape de anumite datorii. La rândul lor, alții au crezut că Nicolae Badea e în spatele lui Cortacero. În schimb, Pablo neagă aceste informații. Ba chiar spune că a refuzat două oferte pentru vânzarea acțiunilor,

Pablo Cortacero are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare
Pablo Cortacero are doi cumpărători pentru clubul din Ștefan cel Mare / Sursa Foto: ProSport

Pablo Cortacero, despre Ionuț Negoiță: ”Nu este el în spatele meu”

Nu este adevărat. Nu am niciun interes să duc clubul în faliment. Și mă îndoiesc că Ionuț Negoiță are acest interes. Sincer, Negoiță cu mine s-a comportat ok. Eu nu m-am mai întâlnit cu el după ce am semnat actele. Nu știu ce interes ar avea Negoiță sau nu. El poate că a făcut lucruri rele, dar poate că a avut oameni care s-au ocupat de club care nu au gestionat situația cum trebuie. Dar în niciun caz nu este el în spatele meu. Când am venit în decembrie am vorbit cu Gheorghiță, avocatul lui, ne-am salutat. Ultima mea discuție cu Negoiță a fost să fiu atent că există o problemă cu suporterii și să fac în așa fel încât lucrurile să meargă bine la club”, a declarat Cortacero, potrivit celor de la Fanatik.

Ce ofertă a avut Pablo Cortacero pentru acțiunile de la Dinamo

Pablo Cortacero a dezvăluit că a primit o ofertă pentru acțiunile de la Dinamo.

Da, am avut din Turcia, din Arabia Saudită, DDB a vrut să le dau acțiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar. De investitorul lui Țălnar nu știu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcționeze, nu să vindem și nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii și să se vorbească de acum doar de fotbal”, a explicat spaniolul.

Urmăriți Playsport.ro și pe