EXCLUSIV. Nicolae Badea, o nouă piedică pentru Dinamo! Răspunsul incredibil primit de DDB: „Totul trebuie să se facă prin mine!” Ce plan au avut suporterii. VIDEO

Robert Zanfir / 24.05.2022, 20:06
EXCLUSIV. Nicolae Badea, o nouă piedică pentru Dinamo! Răspunsul incredibil primit de DDB: „Totul trebuie să se facă prin mine!” Ce plan au avut suporterii. VIDEO

Cătălin Alexandru a dezvăluit la Playsport Live cum Nicolae Badea a blocat un proiect al celor de la DDB, în urma căruia fanii au încercat să aducă noi sume de bani în cadrul clubului. Omul de afaceri a notificat echipa din Liga 1, nu cu mult timp în urmă, că nu mai poate folosi numele „FC Dinamo” și însemnele clubului.

Se anunță stadion plin la returul barajului pentru retrogradare / promovare pe care Dinamo îl va juca împotriva celor de la U Cluj. Cătălin Alexandru, realizator Radio Dinamo, a anunțat în cadrul emisiunii Playsport Live că tichele sunt aproape epuizate. Un motiv de speranță pentru „câini”, care s-au văzut loviți și de decizia celor de la FIFA. Noi datorii au apărut la masa crențelor, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Nicolae Badea, o nouă piedică pentru Dinamo! Răspunsul incredibil primit de DDB

Prinși în criza financiară fără scăpare, suporterii au căutat tot felul de soluții. Cu atât mai mult cu cât au primit „interzis” în a mai folosi însemnele clubului, după notificarea lui Nicolae Badea. În plus, șeful de la Computerland ar fi avut o replică dezarmantă în momentul în care DDB ar fi încercat să aducă noi venituri în club, prin demararea unor acțiuni de marketing.

„Reacția suporterilor cred că l-a surprins pe domnul Nicolae Badea, pentru că… nu pot să dau un procent exact, dar foarte mulți supoteri au zis, OK, poate e momentul să facem acest pas, desi suntem atașați sentimental de „câini”, de câinii de pe stemă, dar nu suntem atașați de ideea de a depinde tot timpul de cineva.

Tot vorbim… ok, vindem produce cu însemele clubului. Apropo, Dinamo nu a vândut niciun produs anul acesta cu însemnele clubului, Dinamo nu a obținut niciun ban. Cât de important era să existe un marketing!

Dinamo nu a avut site oficial timp de un an de zile, despre ce vorbim?! Atunci, era aceasta perspectivă, hai să facem și noi bani din marketing, să putem exploata acest lucru, să vinzi produse cu însemnele clubului, să vinzi o eșarfă, să vinzi o cană și toți banii să ajungă în Dinamo.

Atunci, domnul Nicolae Badea a avut o abordare, OK, dar totul trebuie să se facă prin mine! Atunci, cei din club au spus, OK, dar de ce trebuie tot timpul să se facă prin cineva?!”, a dezvăluit Cătălin Alexandru la Playsport Live.

Despre repetarea în Ștefan cel Mare a scenariului de la Steaua și de la Rapid

Cătălin Alexandru, cunoscut suporter al lui Dinamo, spune că echipa nu poate trece prin drama pe care o traversează sau au traversat-o rivalele de la Steaua și de la Rapid.

„Eu nu cred că este o situație similară în niciun fel. Bun, temerea există, nu pot să o ignor, am văzut reacții, am citit comentarii. Noi tot timpul spunem că nu trebuie să ne temem, ei nu au aceeași abordare. Nu au spus niciodată „Noi suntem Dinamo!”

Cei de la CS au recunoscut întotdeauna echipa din Liga 1 ca fiind echipa de drept. Ei au spus „Am construit această echipă CS Dinamo pentru a asigura continuitate centrului de copii și juniori”. Era o condiție necesară și pentru construcția noului stadion.

Noi am fostt de acord, chiar susținem în continuare această inițiativă. Eu tot cred că soluția este o apropiere. Cred că se poate ajunge la o înțelegere, CS-ul îți poate asigura și sprijin logistic, măcar că te degrevează de acest cheltuieli”, a mai spus Cătălin Alexandru la Playsport Live.

Dinamo – U Cluj, returul barajului pentru promovare/retrogradare, este programat duminică, 29 mai, de la 21:00.