EXCLUSIV. Nicolae Dică s-a înțeles cu noua sa echipă și aduce nu mai puțin de șapte fotbaliști! Misiune dificilă pentru fostul antrenor al FCSB-ului

Andrei Alexandra 10.01.2023, 16:43
EXCLUSIV. Nicolae Dică s-a înțeles cu noua sa echipă și aduce nu mai puțin de șapte fotbaliști! Misiune dificilă pentru fostul antrenor al FCSB-ului
  • CS Mioveni și-a ales antrenorul cu care, în a doua parte a sezonului, speră să se salveze de la retrogradare. Sursele Playsport.ro au subliniat că alesul formației din județul Argeș este Nicolae Dică, cel care s-a aflat pe banca FCSB-ului în această stagiune. Fostul antrenor secund de la echipa națională va fi anunțat în următoarele ore. Mai mult, pentru a accepta condițiile celor de la CS Mioveni, acestuia i s-au promis mai mulți jucători. Playsport.ro a aflat ce fotbaliști vor ajunge în cursul acestor zile la codașa Superligii.

Nicolae Dică, noul antrenor al celor de la CS Mioveni

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la CS Mioveni. Angajamentul dintre acesta și club a fost semnat, iar fostul tehnician al FCSB-ului va fi anunțat în următoarele ore, conform surselor Playsport.ro.

Între cele două părți au existat negocieri pentru o perioadă lungă dar, într-un final, s-a ajuns la un consens. Pe lângă Dică, din surse apropiate clubului, au mai existat doi candidați din județ. Totuși, „Dicanio” a fost favoritul conducerii Mioveniului.

Obiectivul acestuia va fi, evident, salvarea de la retrogradare. În acest moment, CS Mioveni este „lanterna roșie” a Superligii, cu doar nouă puncte acumulate în 21 de etape scurse, cea mai slabă apărare și cel mai slab atac.

FC Argeș întărește lotul vecinei de județ

Lotul codașei Superligii va suferi modificări. Playsport.ro a aflat ce fotbaliști vor veni la CS Mioveni.

În primul rând, Bryan Alceus (26 de ani), jucătorul celor de la FC Argeș, este dorit de Dică, lucru confirmat și de Cristian Gentea, conducătorul „vulturilor”, pentru Playsport.ro.

Alceus este dorit la Mioveni. Dică, dacă semnează, și-a manifestat interesul pentru jucător”, a declarat acesta pentru Playsport.ro în cursul acestei dimineți.

Problema, însă, o reprezintă salariul haitianului. Acesta câștigă 8000 de euro lunar, sumă pe care CS Mioveni dorește s-o împartă, la jumătate, cu FC Argeș. Totuși, conducătorilor grupării din Trivale nu le surâde această idee.

Pe lângă Alceus, aceeași sursă menționează că, la Mioveni este dorit și Kevin Doukoure, fotbalistul liderului Farul Constanța, sub formă de împrumut. A fost curtat și Romario Benzar, însă fostul „internațional” a semnat deja cu UTA.

În plus, lotul va fi completat și cu „un jucător care va veni împrumut de la FC Voluntari”.

Patru jucători de afară completează lotul codașei Superligii

Pe lângă fotbaliștii pe care Dică îi dorește din țară, există și o listă cu patru nume de jucători care vor semna cu CS Mioveni. Unii dintre aceștia vor ajunge miercuri la echipă, restul joi.

Aceștia sunt Amadou Diallo, Benshaib, Dylan Mboumbouni și Sno. Vor veni sub formă de jucători liberi de contract urmând ca, în cel mai scurt timp, să semneze cu „lanterna roșie” a campionatului.

De asemenea, Bogdan Rusu, cel mai bun marcator al echipei în stagiunea precedentă, are șanse mari să revină la CS Mioveni.

Eu îmi doresc să revin la Mioveni și să joc. Nu vreau să stau pe tușă până la vară și nici nu vreau să zic că vor să profite de faptul că nu pot să joc la altă echipă din România.”, a spus atacantul.

Urmăriți Playsport.ro și pe