EXCLUSIV | Octavian Popescu, dorit de o echipă din Italia! Dezvăluiri bombă, în direct la PlaySport LIVE: „M-au sunat, au zis că îl vor”

Olteanu Ștefan 16.10.2021, 07:16

Bogdan Pătrașcu, fost mijlocaș cu peste 200 de meciuri în Italia, a fost invitat în emisiunea PlaySport LIVE și a dezvăluit interesul unei echipe din Italia pentru Octavian Popescu. Pătrașcu a rămas în relații bune cu oamenii de fotbal din Peninsulă, iar recent a fost contactat de un club care îl monitoriza pe mijlocașul de 18 ani de la FCSB.

O echipă din Italia s-a interesat de Octavian Popescu

Invitat în studioul emisiunii PlaySport LIVE, Bogdan Pătrașcu a dezvăluit că a fost sunat recent de o echipă din Italia pentru a fi întrebat de Octavian Popescu.
Fostul mijlocaș de la Piacenza, Chievo și Padova și-a arătat disponibilitatea pentru a le oferi toate detaliile italienilor, însă în momentul în care le-a transmis prețul i s-a trântit telefonul în nas.

Bogdan Pătrașcu i-a invitat pe potențialii cumpărători în România pentru a se așeza la masa negocierilor, însă le-a transmis că suma care se vehiculează în presă este de 10 milioane de euro. În acel moment, italienii nu au mai vrut să discute:

Cred că acum vreo 5-6 luni, chiar m-a sunat cineva cu care am ramas în relații din Italia. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis ca îi place de el, că alea. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: „Te-am pupat.”. Mi-a inchis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. Și i-am spus 10 milioane, dar mi-a inchis”, a dezvăluit Bogdan Pătrașcu, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Ce jucător din Liga I ar propune în Italia

În continuare, Bogdan Pătrașcu a oferit și numele unui jucător din Liga I care crede că s-ar adapta cu succes în fotbalul italian. Darius Olaru (23 de ani), tot de la FCSB, este alegerea fostului internațional:

Unul din campionat de care îmi place la ora actuală e Olaru. E părerea mea, îl știu. Toată lumea mi-a vorbit frumos de el. Ca și persoană, ce e în spatele lui. Cu oameni, cu părinți muncitori. Cât a muncit… Când a început el să joace în teren, nu o făcea că era junior. El juca pe valoare. Că și aici e o chestie la noi cu juniorul. Anul trecut i-a nenorocit pe toți cu doi juniori.

A mai fost Cicâldău, care îmi plăcea foarte mult. Moruțan, într-adevăr, și el. La ora actuală, tineri… Mai e Sorescu de la Dinamo, care a mai ieșit așa în evidență. Dar în primul rând nu mai e tânăr. Are 24 de ani”, a mai spus Bogdan Pătrașcu.

Însă și în cazul lui Olaru, problema s-ar putea să fie aceeași ca în cazul lui Octavian Popescu. Din punctul de vedere al lui Bogdan Pătrașcu, prețurile solicitate în fotbalul românesc sunt exagerate:

La noi e și o problemă cu tinerii. Domnule sunt tineri, trebuie să îi crestem. Păi îi crești, dar dacă joacă două meciuri și ceri 15 milioane de euro pe el… Nu 15, dar 7, sau 4-5. Eu am un exemplu care mi-a rămas în minte. Real Madrid a dat pe Antonio Cassano 5 milioane de euro. Era Cassano… La noi se cer niște sume de rămâi fără cuvinte”, a concluzionat Pătrașcu.

„Inamicul lui Becali”, delegat la FCSB – CS Mioveni de către CCA.

Urmăriți Playsport.ro și pe