Exclusiv. Pactul secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. La mijloc sunt milioane de euro!

Claudia Balan / 01.03.2021, 20:18
Exclusiv. Pactul secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. La mijloc sunt milioane de euro!

Au apărut deja zvonuri despre o înțelegere între patronul FCSB și cea mai cunoscută impresară din România. În esență, pactul secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan ascunde mai mult decât lasă să se vadă cei doi. La mijloc este vorba despre mulți bani. Vorbim despre o sumă cu multe zerouri și care nu-l lasă indiferent nici pe milionarul din Pipera.

Pactul secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. Motivul real al „păcii”

Furia lui Gigi Becali, care anunța cu surle și trâmbițe că fotbaliștii săi vor rezilia in corpore contractele cu Anamaria Prodan, s-a mai stins. Ba chiar a dispărut definitiv. Microbiștii pasionați de subiect au așteptat cu sufletul la gură deznodământul. Numai că acesta nu a sosit. Ba chiar, impresia este că cei doi protagoniști ai scandalului începutului de an în fotbalul românesc, au lăsat-o mai moale.

În realitate, între Anamaria Prodan și Gigi Becali există un pact tacit. Pare-se, înțelegerea ar fi fost perfectată cu ajutorul intermediarilor. După ce a văzut care este suma pe care trebuie să o achite pentru a-și „dezlega” fotbaliștii de Prodanca, Gigi a lăsat-o mai moale. Surse din interiorul FCSB ne-au informat că pentru a-și satisface pohta, Gigi Becali ar trebui să vireze în conturile Anei Prodan numai puțin de 3 milioane de euro.

Ce conține „pactul secret” dintre Becali și Anamaria Prodan

Playsport.ro a aflat în exclusivitate, „clauzele” pactului secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. Se pare că patronul FCSB a dat înapoi, considerând că efortul financiar mult prea mare. Totuși, în schimbul acestui „favor”, latifundiarul ar fi cerut un mic „serviciu”. Prin intermediul unor cunoștințe comune, Becali i-a transmis impresarei că așteaptă ca aceasta din urmă să nu-l mai atace în public.

Pactul secret dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali dat in vileag
Pactul secret dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali dat in vileag

Propunerea latifundiarului din Pipera a fost acceptată de Anamaria Prodan. De altfel, soția lui Laurențiu Reghecampf nu a mai apărut în presă cu declarații despre patronul roș-albaștrilor. Contactată telefonic, Anamaria Prodan a declarat pe marginea subiectului:

Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu acei

ași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două”, a punctat cea mai cunoscută femeie impresar din România.

Dennis Man va fi acționat în judecată

Dacă pactul secret dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan implică și renunțarea la ideea unei întâlniri în tribunal a celor doi, lucrurile se schimbă în cazul lui Dennis Man. Aflată în Statele Unite ale Americii, alături de soțul său, Anamaria anunță că îl va acționa în judecată pe fotbalistul celor de la Parma:

„ Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc”, ne-a mai spus Ana.