EXCLUSIV. Atac dezlănțuit al Prodancăi: „Dennis Man e un trădător! Dacă a semnat, îl dau un judecată!“ Prejudiciul este uriaș!

Claudia Balan / 30.01.2021, 21:18
EXCLUSIV. Atac dezlănțuit al Prodancăi: „Dennis Man e un trădător! Dacă a semnat, îl dau un judecată!“ Prejudiciul este uriaș!

Telenovela iscată de transferul lui Dennis Man la Parma, pare să nu se mai termine, iar conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan capătă dimensiuni din ce în ce mai mari pe zi ce trece, impresara lansând un atac împotriva atacantului.

Anamaria Prodan lansează un atac împotriva lui Dennis Man pentru înțelegerea cu Giovanni Becali

Dacă până mai ieri, Anamaria Prodan jura că fostul atacant al FCSB-ului nu ar pleca niciodată de lângă ea, situația s-a schimbat în numai câteva ore.  Soția lui Laurențiu Reghecampf a aflat din mass media faptul că jucătorul său ar fi căzut, deja, la învoială cu Giovanni Becali:

Am citit și eu, dar nu știu să vă spun nimic mai mult. Am vorbit cu el până ieri,totul era ok ! Și cu tatăl lui. Habar nu am și nu mai stau să-mi stric vacanța. Am acte perfect făcute! Contract care trebuie respectat de ambele părți, valabil până în luna septembrie. Dacă este adevărat, atunci el este un trădător. Rezilierea se face așa cum scrie în contract. 500.000 euro, precum și plata a 10 % din cât încasează anual de la Parma”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Playsport.

 

Anamaria Prodan vine cu un atac la adresa lui Dennis Man
Anamaria Prodan vine cu un atac la adresa lui Dennis Man

Impresara își va căuta dreptatea în instanță

Cea care l-a impresariat pe Dennis Man în ultimii cinci ani se simte total nedreptățită și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. După cum susține chiar Anamaria Prodan, nu o face neapărat pentru suma de transfer, ci pentru a demonstra că ea este cea care a intermediat și realizat cel mai scump transfer din Liga I:

“Voi lămuri lucrurile, nimeni nu trebuie să se îndoiască de asta. Nu las lucrurile așa. Îmi voi căuta dreptatea pe gale legală. Mă duc cu ei în judecată și până în pânzele albe. Dennis nu avea voie să semneze contract de reprezentare nici măcar pe o zi cu un alt impresar, pentru că e sub contract cu mine. Nici nu cred că este legal ceea ce s-a întâmplat.  Cine a greșit, să plătească. Eu am făcut lucrurile legal, corect, cu sufletul deschis și cele mai bune intenții. Gigi și Giovanni l-au mințit pe Dennis că vor plăti ei dacă el pierde procesul cu mine. Pe ce temei legal vor plăti ei? El nu mai e jucător al FCSB-ului. Este un nonsens ceea ce se spune și ceea ce se întâmplă”, a mai spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Playsport.ro.