EXCLUSIV Pariul lui Dani Coman: „Hagi va antrena până la 75 de ani. Dacă vorbim de parchetul ăsta, găsește un 4-3-3 pe el”

Octavian Vasilescu / 26.05.2022, 18:15
EXCLUSIV Pariul lui Dani Coman: „Hagi va antrena până la 75 de ani. Dacă vorbim de parchetul ăsta, găsește un 4-3-3 pe el”

Mircea Lucescu (76 de ani) și-a început cariera de antrenor în 1979, la Corvinul Hunedoara, iar în prezent o conduce pe Dinamo Kiev.

Fostul portar Dani Coman (43 de ani) este convins că și Gheorghe Hagi (57 de ani) va antrena până la bătrânețe. În prezent președinte la Hermannstadt, Coman spune că amândoi respiră fotbal și nu ar putea rezista departe de gazon.

Dani Coman, convins că Hagi va antrena și la 75 de ani

La cum îl cunosc, nu mă miră nimic. O să-l vedeți și pe Hagi la fel, la 75 de ani va fi pe bancă și va antrena. Ne-am întâlnit de foarte multe ori (n.r el și Gheorghe Hagi), mai ales la hotel la IAKI.

Indiferent unde duci discuția, vorbește despre fotbal. Și dacă vorbim despre parchetul ăsta, cum e pus, el găsește un sistem 4-3-3, că seamănă cu sistemul de joc. Sunt oameni care respiră fotbal, nu pot fără el. Indiferent ce s-ar face”, a declarat Dani Coman, într-un interviu acordat pentru Playsport.

De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a antrenat Corvinul Hunedoara, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit, naționala Turciei și Dinamo Kiev.

Cu Dinamo Kiev a devenit campion al Ucrainei în sezonul precedent. În prezent nu se mai joacă fotbal în țara vecină, din cauza războiului pornit de Rusia pe 24 februarie 2022.

Gheorghe Hagi și-a început cariera de antrenor în 2001, pe banca României. Ulterior a mai pregătit Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB și Galatasaray. A câștigat titlul în Liga 1 cu Viitorul Constanța, care între timp s-a transformat în Farul Constanța, echipă pe care o conduce și în prezent.

Unde a jucat Dani Coman

Dani Coman a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Argeș, Rocar, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui și Astra Giurgiu. Pentru Rapid a apărat în două rânduri, între 2004 și 2008, respectiv între 2010 și 2012.

Pentru echipa națională a României, Coman a evoluat în 14 meciuri.

Alături de Rapid a cucerit Cupa României în două rânduri, în 2006 și 2007. De asemenea, are în palmares și Supercupa României din 2007.

VIDEO Interviul complet acordat de Dani Coman pentru Playsport