EXCLUSIV. Patronul Rapidului e deranjat de eliminarea din Cupa României: ”Atitudine zero! Antrenorii vor ști pe cine se pot baza de acum înainte”

Justin Gafiuc 29.10.2021, 11:12
EXCLUSIV. Patronul Rapidului e deranjat de eliminarea din Cupa României: ”Atitudine zero! Antrenorii vor ști pe cine se pot baza de acum înainte”

Eliminat din Cupă de Poli Timișoara, locul 15 în L2, 0-2, Rapidul rămâne mai departe doar cu grija campionatului. Eșecul de pe Bega l-a deranjat și pe patronul Victor Angelescu: ”Nu comentez chestiunile tactice, dar am jucat slab, cu atitudine zero. Văd că multă lume spune că n-am tratat serios competiția pentru că am folosit fotbaliști mai puțin utilizați până acum, dar toți sunt în lotul primei echipe și ar fi trebuit să facă diferența în fața unui divizionare secunde”.

Nu vor exista amenzi”

Și a continuat:

”Strategia nu a fost greșită, o discutasem deja cu antrenorul și cu Daniel Niculae. Pe teren au fost inclusiv unii care sunt, de obicei, titulari, precum Albu, Stahl sau Carnat. Dandea a prins și el destule partide de la început. Dar am vrut să vedem și pe cine ne bazăm la nivelul întregului lot. Din păcate, deși eram peste Poli din punct de vedere valoric, n-au putut să treacă mai departe. Asta e, nu facem înmormântare la înfrângere, nici nuntă la victorie, dar staff-ul tehnic va știi ce decizii să adopte mai departe”.

Angelescu spune că ”nu vor exista amenzi după această eliminare, nici alte consecințe ieșite din comun, dar rămâne dezamăgirea mare, pentru că în Cupă am fi putut avea un culoar interesant anul acesta”.

Nu se pune problema schimbării lui Miță Iosif. Mergem mai departe împreună, lucrăm deja și la transferuri pentru perioada de iarnă”, Victor Angelescu

Rapid, eliminată de o echipă din subsolul Ligii a II a

Formația giuleșteană a fost eliminată din Cupa României, în faza optimilor de finală. Joi seara, Rapid a pierdut în fața Politehnicii Timișoara cu scorul de 2-0, iar eșecul a tulburat apele sub Podul Grant.

La finalul confruntării, președintele Daniel Niculae și-a criticat vehement jucătorii.

S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo, am arătat rău și la meciul cu Dinamo, și în această seară. Eu zic că din cauza atitudinii, trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l ai în față.

Dacă intri neconcentrat într-un derby cu Dinamo, înseamnă că ai o problemă. Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, pentru că nu am arătat bine cu Dinamo, dar nu s-a schimbat nimic.

Ne lipsește agresivitatea pozitivă, mai ales pe faza ofensivă. Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit. Cu Dinamo am făcut, poate, cea mai slabă repriză și am continuat cu încă o primă repriză slabă.

Sper să nu fie de la atitudine. Am reușit să facem meciuri bune împotriva echipelor foarte bune ale campionatului și avem probleme cu echipele de mijlocul clasamentului.

Problema, cred eu, se pune la atitudine. Un jucător profesionist trebuie să intre concentrat indiferent de adversarul pe care-l are în față. Atitudine și mentalitate, asta trebuie să aibă jucătorii. Voi vorbi cu băieții, pentru că nu se poate să ne prezentăm așa”, a declarat Daniel Niculae, la Fotbal Club.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe