EXCLUSIV Playsport Live. Costel Gâlcă, la un pas de CFR Cluj. Clauza imensă cerută de fostul internațional

Robert Zanfir / 22.10.2021, 18:52
EXCLUSIV Playsport Live. Costel Gâlcă, la un pas de CFR Cluj. Clauza imensă cerută de fostul internațional

Costantin Gâlcă a fost invitatul emisiunii Playsport Live, moderată de redactorul șef adjunct Mihai Roșoiu. Antrenorul a dezvăluit că a avut ofertă de la CFR Cluj și că doar clauza de reziliere foarte mare cerută lui Neluțu Varga a blocat negocierile.

Costel Gâlcă a fost pe lista mai multor echipe în ultima vreme, după ce a plecat de la Veijle, din Danemarca. S-a vorbit despre CFR Cluj, dar și despre FC U Craiova. În această toamnă a fost în negocieri cu Sepsi Sfîntu Gheorghe, care s-a despărțit de Leo Grozavu.

Costel Gâlcă, la un pas de CFR Cluj: „Voiam să îmi asigur munca la echipă!” Clauza imensă cerută de fostul internațional

Gâlcă este tehnicianul de care se leagă ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015. Atunci, fostul mijlocaș al naționalei și-a trecut în palmares toate trofeele interne.

Tehnicianul spune că a fost la un pas de CFR Cluj, dar a cerut o clauză de 1 milion de euro pentru a își asigura mandatul. Este cunoscut că Neluțu Varga ia decizii pe fond emoțional, iar unul dintre exemple este demiterea lui Marius Șumudică.

„Am avut două echipe, CFR Cluj și Sepsi, am negociat, nu am ajuns la un acord și acum aștept altă provocare. Da, am negociat și cu CFR, dar nu am ajuns la înțelegere. Era clauza de reziliere care era forte mare, dar eu voiam sa imi asigur continuitatea si munca la acea echipa.

1 milion de euro era clauza de reziliere pe care o cerusem. Salariul staff-ului, salariul meu. Mai multe lucruri, pe mine ma interesa sa am continuitate”, a declarat Costel Gâlcă la Playsport Live, emisiune moderată de Mihai Roșoiu și la care au fost invitați Cătălin Mureșanu și Justin Gafiuc.

Cine este Constantin „Costel” Gâlcă?

Costel Gâlcă este un fost mare internațional român, membru al „Generației de Aur”, care și-a început cariera la FC Național și a mai trecut pe la FC Argeș, Steaua, Mallorca, Espanyol, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria și Gimnastic.

Cele mai importante repere din cariera sa:

68 de meciuri și 4 goluri pentru naționala României
162 de meciuri și 16 goluri în La Liga pentru Espanyol și Villarreal
27 de meciuri și 2 goluri pentru Steaua
Cupa Spaniei cu Espanyol Barcelona
Patru titluri de campion, o Cupă și trei Supercupe ale României cu Steaua

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport Live este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.