EXCLUSIV. Pleacă încă doi! Eșanu și Bordușanu sunt scoși la vânzare de Dinamo. Destinație surpriză pentru tânărul mijlocaș

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 07.07.2022, 16:46
EXCLUSIV. Pleacă încă doi! Eșanu și Bordușanu sunt scoși la vânzare de Dinamo. Destinație surpriză pentru tânărul mijlocaș
 • Dinamo este aproape de a se despărți de încă doi jucători. După ce miercuri, 6 iulie, Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, de negocierile pentru Ricardo Grigore și Gabriel Moura, joi apar alte două nume ce pot părăsi „haita”;
 • Conform surselor Playsport.ro, următorii pe listă sunt Antonio Bordușanu și Mihai Eșanu. Primul, jucător de perspectivă, este în tratative cu FC Botoșani. Pe de altă parte, pentru goalkeeper, există o înțelegere prin care poate pleca contra sumei de 100.000 de euro.
 • Eșanu și Bordușanu sunt scoși la vânzare de Dinamo

  Playsport.ro a anunțat miercuri, 6 iulie, în exclusivitate, de negocierile dintre Ricardo Grigore și FCU Craiova, respectiv Gabriel Moura și Rapid București.

  Joi, 7 iulie, apar alți doi jucători care pot părăsi „haita”. Conform surselor Playsport.ro, Antonio Bordușanu, fotbalistul promițător crescut la Centrul de Copii și Juniori din „Groapă”, poate pleca din „Ștefan cel Mare”.

  De serviciile celui mai folosit U21 din stagiunea trecută pentru „câini” se interesează FC Botoșani.

  În plus, Mihai Eșanu, portarul criticat aspru de suporteri, este și el pe picior de plecare. Conform Playsport.ro, jucătorul are un acord prin care poate să părăsească pe Dinamo în schimbul a 100.000 de euro. Practic, orice echipă achită acestă sumă, își poate asigura serviciile fostului „tricolor” under-21.

  Dinamo are nevoie urgentă de bani pentru a plăti din datoriile acumulate recent. Astfel, cel mai probabil, banii obținuți din vânzările de jucători vor fi folosiți pentru a acoperi o parte din datoriile curente, în care intră și salarii restante vizavi de jucători.

  17 meciuri, un gol și două pase decisive a bifat Antonio Bordușanu în stagiunea trecută.

  46 de meciuri la echipa de seniori are Mihai Eșanu pentru Dinamo. Dintre aceste partide, în 23 a apărat sezonul trecut.

  23 de jucători pentru viza medicală

  Fotbaliștii celor de la Dinamo s-au reunit joi, 7 iulie, la Policlinica Vitan pentru a efectua viza medicală.

  Conform paginii oficiale de Facebook a „câinilor”, 23 de jucători s-au prezentat pentru analizele de dinaintea stagiunii.

  Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

  Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

  Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

  Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

  Jucătorii lui Dinamo au fost coordonați de Tiberiu Horcea, doctorul echipei.

  Au lipsit Ricardo Grigore, Gabriel Moura, Andrei Radu și Steliano Filip. Primii doi, din informațiile Playsport.ro, sunt doriți de FCU Craiova, respectiv Rapid.

  Următorii doi au o situație mai complicată întrucât au contract cu Dinamo, dar vor să părăsească echipă. Formația din „Ștefan cel Mare” ar dori o sumă de bani în schimbul lor.

  Trupa pregătită de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin vor disputa, sâmbătă, ora 11, al doilea amical al verii. Adversara va fi Unirea Slobozia, iar partida va avea loc pe stadionul echipei din Ialomița.

Urmăriți Playsport.ro și pe