EXCLUSIV. Alte două plecări de la Dinamo. Clubul, obligat să-i vândă pentru a plăti din datorii

Autori: Bădulescu Silvian, Cătălin Mureșanu / 06.07.2022, 20:09
EXCLUSIV. Alte două plecări de la Dinamo. Clubul, obligat să-i vândă pentru a plăti din datorii
  • Dinamo este aproape de a se despărți de doi jucători. Din informațiile Playsport.ro, Ricardo Grigore și Gabriel Moura pot ajunge la FCU Craiova, respectiv Rapid;
  • Această veste vine ca o gură de oxigen pentru formația din „Ștefan cel Mare”. Ambii jucători, în cazul în care vor părăsi „haita”, o vor face contra unor sume de bani;
  • Mai mult, sursele Playsport.ro menționează că Răzvan Zăvăleanu a fost în cantonamentul echipei de la Săftica. Reprezentantul administratorului judiciar le-a promis fotbaliștilor plata unui salariu restant până pe 15 iulie.

Ricardo Grigore și Gabriel Moura pot părăsi pe Dinamo

Ricardo Grigore este un produs al Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”. La nivel de seniori, Rici a îmbrăcat doar tricoul „câinilor”. Totuși, ambele părți, și Dinamo, dar și jucătorul, doresc să încheie colaborarea.

Astfel, pe fundașul crescut în „Groapă” îl dorește FCU Craiova, trupa lui Adrian Mititelu. Negocierile cu oltenii sunt într-o stare foarte avansată, din informațiile Playsport.ro.

Patronul Adrian Mititelu a ieșit miercuri, 6 iulie, din închisoare. Fiul acestuia a declarat că echipa pregătește două transferuri, „doi jucători impresionanți, un fundaș central și un atacant.”, conform GSP.

Sursele Playsport.ro menționează că fundașul central ar fi chiar Ricardo Grigore.

Al doilea fotbalist care poate părăsi pe Dinamo este Gabriel Moura. Brazilianul a venit în iarnă la „câini”, făcând parte din „pachetul Mediaș”.

Fundașul se află sub contract cu Dinamo, dar poate părăsi „Ștefan cel Mare”.

Din informațiile Playsport.ro, de fotbalistul de bandă se interesează Rapid București. Giuleștenii sunt una dintre cele mai active echipe din perioada de mercato, în ciuda deciziei date de TAS.

Răzvan Zăvăleanu i-a vizitat pe fotbaliști în cantonamentul de la Săftica

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, i-a vizitat pe fotbaliștii lui Dinamo la Săftica marți, 5 iulie.

Ardeleanul a purtat un dialog cu jucătorii echipei. Le-a promis acestora că, până la data de 15 iulie, urmează să le fie plătit un salariu restant. Sumele reprezintă datorii curente ale clubului.

Astfel, plecările lui Gabriel Moura și Ricardo Grigore în schimbul unor sume de bani ar veni ca o gură de oxigen. Cel mai probabil, formația din „Ștefan cel Mare” se va folosi de banii respectivi pentru a plăti din salariile jucătorilor.

Dinamo este într-o situație dificilă, din toate punctele de vedere. Chiar și în aceste condiții, Ion Marin, fost jucător și antrenor în „Groapă”, s-ar înhăma pentru a fi alături de Dinamo.

Într-o intervenție la Playsport LIVE, Ion Marin a declarat că ajută cu orice poate.

Vă informez, vă declara oficial, vă spun direct. Da! Ajut din toate punctele de vedere, cu orice pot, fără să am o funcție oficială, pentru că sunt sub contract cu FRF. Nu am pretenția de salariu, de funcții, dacă este nevoie să îmi spun o părere, o fac cu mare placere.”

Dinamo a pierdut primul amical al verii, 1-0, contra celor de la Concordia Chiajna. Pentru „câini” urmează o nouă partidă de pregătire împotriva celor de la Unirea Slobozia.