EXCLUSIV. Prima reacție a lui George Ganea după ce FC Argeș i-a încheiat împrumutul de la Farul. „Au fost unele lucruri care nu au depins de mine!”

Bădulescu Silvian 02.08.2022, 16:09
EXCLUSIV. Prima reacție a lui George Ganea după ce FC Argeș i-a încheiat împrumutul de la Farul. „Au fost unele lucruri care nu au depins de mine!”
 • Marți, 2 august, FC Argeș a anunțat despărțirea de atacantul George Ganea. Fotbalistul, împrumutat de la Farul Constanța, își încheie aventura la echipa din Trivale. În anunțul postat pe social media, argeșenii nu au oferit vreun argument;
 • În acest sens, Playsport.ro l-a contactat pe atacant, care a clarificat situația sa. Astfel, conform spuselor băiatului lui George Ganea, nu au existat probleme de ordin sportiv sau comportamental. Mai exact, conducerea formației din Pitești i-a comunicat acestuia că nu se mai bazează pe serviciile lui;
 • În acest moment, fotbalistul de 23 de ani este în așteptarea unei oferte, întrucât, cel mai probabil, pică și varianta revenirii la Farul Constanța.
 • George Ganea: „Mi s-a transmis că nu se mai bazează pe mine!”

  George Ganea a ajuns în Trivale în a doua parte a campionatului trecut, sub formă de împrumut, de la Farul Constanța.

  Ulterior, angajamentul cu echipa din Argeș ar fi trebuit să se întindă până în vara lui 2023.
  Totuși, contactat de Playsport.ro, fotbalistul de profil ofensiv a declarat că i-a fost transmis, din partea conducerii, faptul că nu se mai bazează pe serviciile lui.

  Inițial nu am vrut să vorbesc, dar consider că trebuie să zic versiunea mea. Nu vreau să creadă lumea că s-a întâmplat ceva. Au fost unele lucruri care nu au depins de mine și asta a dus la rezilierea contractului meu. Mi s-a transmis acum câteva zile că nu se mai bazează pe mine, că n-o să mai am șanse să joc. Am zis că mai bine încheiem colaborarea, dacă nu există șanse să joc. Mai aveam împrumut un an și nu ar fi avut rost să stau fără să evoluez.”

  Băiatul lui Ionel Ganea a subliniat lipsa unor probleme de ordin sportiv sau comportamental în ceea ce privește decizia clubului.

  Nu a fost vorba de nicio problemă de ordin sportiv, comportamental sau vreo clauză în împrumut. Și eu am fost surprins, dar se întâmplă în fotbal să fie și astfel de momente.”

  „Aștept să văd ce se întâmplă”

  În acest moment, jucător se află la Pitești. Este, totuși, greu de crezut că se va întoarce la Farul. Echipa lui Gică Hagi are deja trei atacanți în lot și pregătește și repatrierea lui Louis Munteanu.

  Nu am vorbit cu cei de la Farul. Tatăl meu a discutat cu domnul Hagi, dar nu mi-a spus ce au vorbit. Momentan sunt la Pitești, aștept zilele astea să văd ce se întâmplă. Sper să se concretizeze ceva.”

  După rezilierea contractului cu FC Argeș, fotbalistul revine, în teorie, la Farul Constanța. Totuși, se află, la Pitești, în așteptarea unei oferte în zilele ce urmează.

  Nu știu să-ți zic de vreo ofertă acum. Ieri (n.r. – 1 august) am reziliat, nu am vorbit cu alt club, pentru că eram sub contract cu FC Argeș. Mai apoi, sigur, nu vorbesc eu direct. Sunt sub contract cu Farul și nu am voie să vorbesc direct cu echipele care m-ar dori. Vedem ce se întâmplă zilele astea.”

  • 13 meciuri și un gol, în poarta celor de la FCSB, a reușit George Ganea pentru FC Argeș în stagiunea trecută;
  • În prima parte a sezonului 2021-2022, atacantul a evoluat la Farul Constanța. A bifat 14 meciuri și două goluri.
Urmăriți Playsport.ro și pe