EXCLUSIV. Primul jucător care a anunțat că rămâne la Dinamo după retrogradarea echipei. „Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles în mare parte!”

Bădulescu Silvian 02.06.2022, 18:19
EXCLUSIV. Primul jucător care a anunțat că rămâne la Dinamo după retrogradarea echipei. „Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles în mare parte!”
 • În zilele de după retrogradarea istorică în Liga a 2-a, pentru Dinamo curg știri care mai de care greu de digerat pentru suporterul dinamovist: jucători care pleacă, lipsa de bani sau ideea de incapacitate pentru înscriere la Liga a 2-a;
 • Totuși, există și vești bune. În lotul actual al formației din „Groapă”, sunt și jucători care doresc să continue la Dinamo. În presă s-a scris de fotbaliști precum Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura sau Marius Tomozei;
 • Playsport.ro l-a contactat de fundașul lateral, cel accidentat la Botoșani, în ceea ce privește situația sa de la Dinamo. Venit de la UTA, Tomozei a subliniat că, în mare parte, va continua în „Ștefan cel Mare” în stagiunea 2022-2023.
 • „Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles”

  Marius Tomozei a semnat în iarnă cu Dinamo, dar a avut un ghinion teribil. La partida cu FC Botoșani, a 3-a în alb-roșu, Edjouma l-a accidentat pe fundașul lateral.

  Contactat de Playsport.ro, Marius Tomozei a recunoscut că s-a înțeles cu Răzvan Zăvăleanu și ,în mare parte, va rămâne la Dinamo.

  Am avut o discuție cu domnul Zăvăleanu. Ne-am înțeles în mare parte. Aștept să văd ce se întâmplă la echipă, dar eu îmi doresc să rămân la Dinamo și săptămâna viitoare vom vedea sigur. Am înțeles că a fost o discuție aseară la nivelul conducerii (n.r. – miercuri, 1 iunie), acum vedem ce și cum.”

  Singura necunoscută în această ecuație este dacă „câinii” vor găsi resursele financiare pentru a se înscrie la Liga a 2-a.

  De asemenea, fotbalistul venit de la UTA a fost întrebat și de colegii lui și situațiile acestora la Dinamo.

  Am mai încercat să vorbesc cu colegii, dar erau cu toții supărați pentru retrogradare și nu am insistat. Știu cum se simt, dar, din păcate, nu știu cine pleacă, cine rămâne.”

  Discuție decisivă între Gabi Torje și Dinamo

  În presă s-a scris că Gabriel Torje și-a reziliat contractul cu formația din „Groapă”. Liderul și unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei în cel mai slab sezon din istoria clubului, Gabi Torje a negat acest zvonuri.

  Contactat de Playsport.ro, fotbalistul de bandă a dezvăluit că joi, 2 iunie, urmează să aibă loc o discuție între el și conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”.

  Doar în funcție de această întâlnire, există posibilitatea ca Gabriel Torje să își rezilieze contractul cu echipa din Capitală și să plece, pentru a 3-a oară, de la Dinamo.

  În acest moment, Răzvan Zăvăleanu este la Cluj, dar Gabriel Torje se va întâlni, în persoană, cu Mihai Matei, și vor discuta viitorul acestuia în „Groapă”. De asemenea, fotbalistul va avea, bineînțeles, și o discuție cu reprezentantul administratorului judiciar.

Urmăriți Playsport.ro și pe