EXCLUSIV. Puternic contestat de unele legende ale lui Dinamo, Elias Bucurică este lăudat de președintele DDB: „Și-a dedicat o mare parte din viața personală”. VIDEO

Andrei Alexandra 24.11.2022, 20:38
EXCLUSIV. Puternic contestat de unele legende ale lui Dinamo, Elias Bucurică este lăudat de președintele DDB: „Și-a dedicat o mare parte din viața personală”. VIDEO

Elias Bucurică este liderul Peluzei Cătălin Hîldan, președintele asociației cu același nume, cea care ar putea în scurt timp să dețină 99.17% din SC Dinamo 1948 SA, și omul despre care se poate spune că a fondat programul DDB, cel care a salvat clubul din Ștefan cel Mare de la faliment, în mai multe rânduri. În ciuda acestor lucruri, el a fost dur contestat în ultimii ani de către mai mulți foști jucători ai „câinilor”, dar și de către o parte a suporterilor dinamoviști.

Elias Bucurică, lăudat de președintele DDB: „Și-a dedicat o mare parte din timp pentru Dinamo”

Principala acuzație care i-a tot fost adusă a fost aceea că ar fi „sifonat”, alături de ceilalți membri din APCH, bani din programul DDB. Acum însă, toate aceste acuzații au fost demontate de către Eduard Galan, noul președinte al acestui program.

În direct, prin Skype, la emisiunea „Dinamo 7/9”, acesta a fost întrebat despre modul în care interacționează cu liderii APCH, Elias Bucurică, dar și ceilalți doi membri din acte, Adrian Rebenciuc, zis și „Hepa”, și Nicu Tararache, cunoscut drept „creierul” din spatele DDB.

Galan a dezvăluit că are o colaborare excelentă cu liderul PCH, pe care l-a lăudat pentru eforturile pe care le-a pus și le pune în slujba scopului comun de la Dinamo. În schimb, cu Nicu Tararache susține că nu a vorbit deloc, întrucât acesta nu mai face parte din programul DDB, și nici din APCH, chiar dacă, momentan, încă figurează în acte.

„(n.r. despre Nicu Tararache) Nu am vorbit niciodată cu Nicu. (n.r. despre Adrian Rebenciuc) La telefon am vorbit acum o lună și jumătate. Cu Hepa m-am întâlnit la Cupa DDB.

(n.r. despre Elias Bucurică) Cu Elias comunic foarte bine. Scopul nostru este Dinamo, nu este unul personal. Cu Elias comunic foarte bine, iar Elias și-a dedicat o mare parte din timp, și din viața personală, pentru Dinamo.

Eduard Galan: „Fără program DDB, Dinamo astăzi era istorie”

Acum, eu nu am vorbit cu Nicu (Tararache), pentru că atunci când am intrat eu mai puternic în DDB, Nicu nu mai era. Nu, Nicu nu mai este în DDB. În acte este, dar încercăm să armonizăm, atât adeziunea cu registrul membrilor, cât și statutul. Eu nu am vorbit niciodată cu el, nu mai e.

Dar, datorită lui, a lui Elias și cei care au mai fost atunci, o mână de oameni, s-a reușit formarea acestui program și implicit salvarea clubului. Au făcut o chestie absolut extraordinară și trebuie să recunoaștem asta. Fără program DDB, Dinamo astăzi era istorie. Și nimeni nu a crezut că niște terchea-berchea, că asta suntem noi față de ceilalți, care au avut interes la Dinamo, au reușit să ținem clubul în viață. Și, ghici ce, mâine poate avem o decizie istorică (n.r. vineri, 25 noiembrie, s-ar putea aproba planul de reorganizare modificat de la SC Dinamo 1948 SA)”, a spus Eduard Galan la „Dinamo 7/9”.

Urmăriți Playsport.ro și pe