EXCLUSIV. Răsturnare de situație la Dinamo! Iuliu Mureșan a vorbit la telefon cu Zăvăleanu: „Numai de aceste probleme nu aveam nevoie” VIDEO

Robert Zanfir 06.05.2022, 19:04
EXCLUSIV. Răsturnare de situație la Dinamo! Iuliu Mureșan a vorbit la telefon cu Zăvăleanu: „Numai de aceste probleme nu aveam nevoie” VIDEO

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Iuliu Mureșan ia în calcul să rămână în continuare alături de Dinamo. Playsport a anunțat în exclusivitate că administratorul special și-ar fi depus demisia și că ar fi plecat de la club.

Cu gândul la barajul pentru supraviețuirea în Liga 1, cu emoții pentru retrogradare și cu speranța venirii unui investitor care să salveze clubul de criza financiară, Dinamo primește o veste și din partea lui Iuliu Mureșan. Playsport a anunțat în exclusivitate că oficialul și-ar fi depus demisia și că ar fi plecat acasă. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la Playsport Live că administratorul special ar fi revenit la sentimente mai bune.

Răsturnare de situație la Dinamo! Iuliu Mureșan a vorbit la telefon cu Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu spune că a vorbit la telefon cu administratorul special și că se va întâlni cu Mureșan în acest week-end.

„Nu a fost înregistrată nicio demisie. El era foarte supărat, am vorbit telefonic, a rămas să ne vedem în acest week-end. Dumnealui revenise la sentimente mai bune. L-am simțit mai calm. Numai de aceste probleme nu avem nevoie.

El este la Cluj, a venit acasă. L-am întrebat chestia asta (dacă a plecat definitiv – n.r.) și a zis că nici vorba de așa ceva. Nu știu dacă era dezamăgit, cât mai ales îngândurat. Sunt probleme care trebuiau rezolvate chiar de domnia sa și era greu să le mai preluam și pe acestea”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Nu știu de ce exista un motiv de neliniște pe această temă. Din ce am vorbit cu domnul Mureșan, lucrurile sunt în regulă. Nu ar trebui să avem niciun fel de emoții”,
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

„Nu o prefer pe U Cluj la baraj”

Dinamo urmează să joace barajul pentru menținerea în Liga 1. Răzvcan Zăvăleanu spune că preferă să o evite pe U Cluj. Petrolul și Hermannstadt sunt celelalte două echipe care pot ieși în calea echipei lui Dușan Uhrin.

„Universitatea Cluj este prima echipă din fotbal unde am lucrat. M-am uitat la ultimele meciuri, ceea ce pot să spun este că nu prefer U Cluj pentru că sunt foarte mulți fani, este un stadion mare, ar fi o presiune mult mai mare.

Aș prefara altă echipă. Desi recunosc că am văzut Hermannstadt jucând destul de bine”, a mai spus Zăvăleanu la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe