EXCLUSIV. Mihai Rotaru, reacție de ultimă oră după ce s-a zvonit că i-a ofertat pe Marius Șumudică și Edi Iordănescu! Cine va antrena U. Craiova

Claudia Balan 22.05.2021, 23:16
EXCLUSIV. Mihai Rotaru, reacție de ultimă oră după ce s-a zvonit că i-a ofertat pe Marius Șumudică și Edi Iordănescu! Cine va antrena U. Craiova

CFR Cluj este campioana României pentru al patrulea an consecutiv, după ce s-a dovedit echipa mai matură și mai constantă, în duelurile cu contracandidatele pentru lupta la titlu. Imediat după ce s-au aruncat cărțile, iar necunoscutele au dispărut, patronii celor trei echipe din fruntea clasamentului au dat startul goanei după transferuri. Și pentru banca tehnică, dar și pentru jucători. Numele lui Marius Șumudică a fost „așezat/rostit” în dreptul fiecăreia dintre cele trei forțe ale României. Playsport.ro vă prezintă în exclusivitate reacția lui Mihai Rotaru după ce s-a zvonit că i-a ofertat pe Marius Șumudică și pe Edi Iordănescu.

Gigi Becali a „furat” startul

Ca în fiecare an, Gigi Becali este cel care a făcut primul pas, anunțându-l pe fostul antrenor de la Gaziantep ca fiind cel care va prelua frâiele echipei în noul sezon competițional, însă declarațiile latifundiarului au fost contrazise de Marius Șumudică, în exclusivitate, pentru Playsport.ro: „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Șumudică la întrebarea reporterului despre viitoarea colaborare cu FCSB.

Marius Șumudică n-a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali, astfel că l-a refuzat politicos. Mare bucurie pentru suporterii FCSB, însă șoc pentru cei ai U Craiova. După mai multe zvonuri potrivit cărora finul și nașul discută intens, Becali aruncă și el bomba recunoscând că Vasile Șiman i-a spus tot ce se petrece la echipa lui Mihai Rotaru.

Cu toate că Marius Șumudică este acuzat pe la colțuri că a plecat „în mână” cu contractul de la FCSB pentru a „licita” prin alte părți, Gigi Becali nu vrea să creadă aceste zvonuri.

Am auzit și eu de Craiova, dar de ce să zic. Mi-a spus cineva, dar eu nu cred că a făcut el asta. Că i-am dat contractul, ca să facă el niște mici modificări… Spuneau oamenii că e dat contractul pe colo, pe colo. Eu am zis că nu cred. Și chiar dacă e dat, la licitație, nu mă interesează. Șumudică a spus că nu a făcut asta și eu îl cred pe el. De ce îți trebuie contractul că să licitezi. Te duci și spui cât vrei salariu și gata”, a declarat Gigi Becali.

Reacția lui Mihai Rotaru după ce s-a zvonit că i-a ofertat pe Marius Șumudică și Edi Iordănescu

Evenimentele s-au derulat cu repeziciune în ultimele zile. Un altfel de „mercato”, în care antrenorii sunt „trimiși” fulgerător de la ehipă la alta. Dacă nu a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali, în schimb despre Marius Șumudică s-a spus că o preia pe CSU Craiova. Nu doar numele lui „Șumi” a fost vehiculat, ci și cel al lui Edi Iordănescu, antrenorul care a luat titlul cu CFR Cluj. Tehnicianului îi expiră contractul cu gruparea din Gruia în această vară și nu are încă o destinație clară. Aceasta a alimentat și mai mult zvonurile că ar putea ajunge la Craiova, unde de altfel a mai fost dorit în trecut. Cât de reală este oferta venită din Bănie? Patronul grupării oltene, Mihai Rotaru, a reacționat după ce s-a zvonit că i-a ofertat pe Marius Șumudică și pe Edi Iordănescu.

Nu am ofertat pe nimeni, eu am antrenor la echipă și nu caut altul”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Playsport.ro

Antrenorul celor de la U Craiova rămâne în continuare Marinos Ouzounidis, în ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă. Juveții dispută în această seară, de la ora 20:30, finala Cupei României, cu Astra Giurgiu. Meciul are loc pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.