Ouzounidis, „lucrat” de jucătorii Craiovei? Detalii din interior!

Marian Cărăvan / 18.05.2021, 19:59
Ouzounidis, „lucrat” de jucătorii Craiovei? Detalii din interior!

Marinos Ouzounidis nu are viață ușoară la Craiova, pe final de campionat. Echipa a ieșit demult din cursa pentru titlu și e în pericol să piardă și locul 3. Să fie „lucrat” Ouzounidis de jucătorii Craiovei? Apar detalii din interiorul formației din Bănie.

Ouzounidis, „lucrat” de jucătorii Craiovei?

Ceva nu merge la Craiova. La Craiova din Liga 1, nu la cea care a ajuns acum în prima ligă. Universitatea Craiova a pierdut și lupta pentru titlu și posibil și prezența pe podium la final de campionat. Oltenii au pierdut clar în fața CFR-ului, chiar pe „Ion Oblemenco”, iar tensiunea atinge cote maxime în Bănie. Antrenorul Marinos Ouzounidis pare a fi „vânat” și s-ar încerca tragerea lui pe „linie moartă”. Tehnicianul grec care a venit în februarie la Universitatea Craiova, a condus echipa în 20 de meciuri, având 9 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri. După ultima înfrângere, 1-3 cu CFR, antrenorul și-a ieșit din fire și a lovit în proprii jucători. Cu declarații acide. A fost însă contrat imediat de unii oameni de fotbal, care spun despre Ouzounidis că e total depășit de situație.

În această avalanșă a declarațiilor, au apărut zvonuri conform cărora Ouzounidis ar fi „lucrat” chiar de jucătorii Craiovei. O spune clar și răspicat Ion Crăciunescu.

Sunt niște motive speciale de arată așa de rău. Știu și eu niște zvonuri. Nici despre Ouzounidis nu mai sunt așa informații foarte, foarte bune în ceea ce-l privește. Se pare că e un grup de jucători care își face mendrele cum vrea.

E ceva extrem de misterios, ori joacă extraordinar, ca în cele două partide, ori sunt la pământ de nu-i mai recunoști. Un grup de vreo 3-4 jucători, unii sunt și de la echipa națională. Mai sunt și alții care fac parte din grup. Se pare că ei fac legea acolo”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Ouzounidis, „lucrat” de jucatorii Craiovei? Detalii din interior!
Ouzounidis, „lucrat” de jucatorii Craiovei? Detalii din interior!

Cupa României, salvarea sezonului pentru U Craiova

După eșecul lamentabil de pe teren propriu, 1-3 cu CFR Cluj, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1, Ouzounidis și-a criticat aspru proprii jucători. „Nu e echipa mea, nu e stilul meu”, spunea antrenorul grec.

Declarațiile lui Marinos Ouzounidis nu au trecut neobservate. Grecul a fost analizat „la sânge” de Basarab Panduru, care a comentat în stilul caracteristic. Fostul internațional a lansat un atac la Ouzounidis, făcând comparații și cu foștii antrenori ai Craiovei, Devis Mangia și Cristiano Bergodi. Concluzia lui Panduru e că pentru Ouzounidis, Craiova este o pălărie mult prea mare.

Echipa a jucat ce ai antrenat tu, echipa joacă de foarte mult timp așa. Eu am impresia că au greșit antrenorul cei de la Craiova. Au adus un antrenor de echipă mica la o echipa mare, un antrenor care în loc să o facă și mai mare, a făcut-o pe Craiova și mai mică. Iar acum termină în genunchi”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Craiova mai are de jucat în play-off cu FCSB (miercuri, 19 mai, ora 21:30) și cu Academica Clinceni. Oltenii sunt în pericol de a pierde și locul 3, după ce și-au luat adio de la titlu. Universitatea Craiova mai are o șansă de a salva sezonul. Sâmbătă, 22 aprilie, oltenii dispută finala Cupei României, cu Astra Giurgiu.