EXCLUSIV. Reacție dură a lui Viorel Moldovan: „Fotbalistul se antrenează cel mai puțin dintre toți sportivii! Pe mine mă enervează” Comparație cu David Popovici. VIDEO

Robert Zanfir 11.10.2022, 19:32
EXCLUSIV. Reacție dură a lui Viorel Moldovan: „Fotbalistul se antrenează cel mai puțin dintre toți sportivii! Pe mine mă enervează” Comparație cu David Popovici. VIDEO

Viorel Moldovan (50 de ani) a declarat la Playsport Live că fotbaliștii români sunt prea bine plătiți față de cât ar merita. Fostul mare atacant face o comparație șocantă cu ceilalți sportivi, între care și David Popovici.

Ultimele rezultate ale naționalei au adâncit criza în care s-a afundat fotbalul românesc. România tocmai a încheiat pe ultimul loc grupa din Liga Națiunilor. Cu toate acestea, atmofera din vestiarul tricolorilor este una ofensivă.. la nivelul declarațiilor. Viorel Moldovan spune că pretențiile sunt foarte mari comparativ cu ceea ce oferă actuala generație.

Viorel Moldovan, compatație incredibilă între fotbaliștii naționalei și David Popovici

„Acum în România câștigi foarte bine ca fotbalist, dacă ești băiat deștept și faci o carieră corectă. Poți să pui anumiți bani deoparte. Chiar dacă mai sunt anumite situații la anumite cluburi cu probleme financiare și jucătorii mai suferă.

Oricum, au de toate acum. Fotbaliștii din ziua de azi… mie mi se par foarte gomoși, au pretenții foarte mari, dar ei așteaptă tot timpul să ia, să ia, dar când este să dea ceva, nu prea dau.

Fac o paranteză și trebuie să spun un adevăr, chiar dacă și eu am fost fotbalist și am trăit alte momente. Mie mi se pare, așa, ca nivel de sport… fotbalistul se antrenează cel mai puțin. O oră pe zi, o oră jumate pe zi. Ce alte preocupări trebuie să ai atunci când tu ai toată ziua la dispoziție, când fotbalul este meseria ta, este pâinea ta?…

Dacă fac o comparație și mă gandesc la acest campion David Popovici, care cred că se antrenează ore întregi pe zi, cu alti mari campioni, canotori, care dau la rame acolo o zi întreagă… sunt privilegiați fotbaliștii. Nu e greu, trebuie să te dedici în totalitate meseriei. Cum se termină antrenamentul, cum au depinderile astea, trec prin duș și se duc și se se grăbesc în alte…”, a spus Viorel Moldovan la Playsport Live.

Moldovan: De asta aia progresează, iar noi regresăm!

„Unde să te grăbești când pâinea ta este fotbalul, când trebuie să vii cu o ora înainte, să te pregătești, să mai stai o oră după anternament, să îți faci masaj, să faci streching, să ai grija de tine, să vii a doua zi fresh la antrenanemt, să te pregătești suplimentar. Prea puțin sunt preocupați. Îmi pare rău să o spun, dar asta e adevărul.

Și acest lucru se vede, îmi pare rău. Nu ai cum să progresezi, normal că aia progresează și tu regresezi. Sunt cazuri, dar sunt excepții.

Nu vedeți că tot timpul schimbă antrenorii când vor ei, nu le convine o chestie imediat! Îi dai drumul să joace, dar nu face nimic. Tot timpul alibiuri, tot timpul scuze, tot timpul plâng, tot timpul supărați. Pe mine mă enervează astfel de jucători”, a mai spus Viorel Moldovan la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe