EXCLUSIV. Ruptură totală! Anamaria Prodan și-a luat mâna de pe Dan Alexa! ”Ea i-a vrut bine, dar el nu a ascultat-o”

Andrei Alexandra / 22.03.2021, 17:27
EXCLUSIV. Ruptură totală! Anamaria Prodan și-a luat mâna de pe Dan Alexa! ”Ea i-a vrut bine, dar el nu a ascultat-o”

Una dintre cele mai strânse, dar și cele mai controversate relații din lumea fotbalului îi are ca protagoniști pe Anamaria Prodan și pe Dan Alexa. În ultimii ani, impresara a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l propulsa pe fostul rapidist ca antrenor și pentru a-i construi o imagine de tehnician de succes. Cei doi au fost atât de uniți, încât gurile rele nu au întârziat să șușotească pe la colțuri despre faptul că între soția lui Laurențiu Reghecampf și Dan Alexa ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Bârfele au fost alimentate de un episod absolut șocant, petrecut în noiembrie 2020, atunci când, după meciul dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, Ana i-a dat un pumn zdravăn în plină figură antrenorului Astrei. Desigur, aceasta nu s-a așteptat nicio clipă că gestul său va fi surprins de camerele paparazzilor și s-a scuzat în fel și chip, spunând că și-a pierdut controlul și că reacția ei a fost una total exagerată.

Filmați în timpul unui episod extrem de violent!

Criticat de unii pentru faptul că nu a avut nicio reacție în fața loviturii Prodancăi, și admirat de alții pentru că s-a comportat ca un adevărat cavaler, Dan Alexa a fost extrem de vehement atunci când a fost întrebat despre acest subiect:

Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, spunea, pe atunci, antrenorul.

Prodanca “și-a luat mâna” de pe Alexa

Surse din apropierea celor doi susțin că, deși s-au chinuit să păstreze aparențele, relațiile dintre cunoscuta impresară și Dan Alexa s-au răcit considerabil de la episodul cu pricina:

O ruptură s-a produs de atunci între ei, peste care nu au mai trecut. Ana și-a luat mâna de pe Dan pentru că el nu asculta de niciun sfat. Degeaba încerca ea să îi managerieze și îmbunătățească imaginea, Alexa spunea da, da, apoi făcea tot ceea ce îl tăia capul. Prodanca îi explica faptul că se asociază cu persoane care îl pot compromite la nivel de imagine, însă el nu asculta. Ea îi voia numai binele, iar lui chiar i-a fost bine când a ascultat de ea. De aceea au ajuns să întrerupă orice fel de legătură. Cât să tragă și Ana pentru el? Mai bine își vede de treaba ei și investește timp și energie în antrenori cu care chiar se poate comunica, precum este Bratu”, ne-au mărturisit surse din lumea fotbalului.