EXCLUSIV. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Mircea Bornescu a plecat de la FCU Craiova! Fostul manager a spus totul în direct, la Playmaker!

Marian Cărăvan / 31.07.2021, 09:07
EXCLUSIV. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Mircea Bornescu a plecat de la FCU Craiova! Fostul manager a spus totul în direct, la Playmaker!

Invitat în cadrul emisiunii „Playmaker” de pe PlaySport.ro, fostul manager al celor de la FCU Craiova, Mircea Bornescu, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la formația din Bănie.

Adevăratul motiv pentru care Mihai Bornescu a plecat de la FCU Craiova

Colaborarea dintre Mihai Bornescu și FCU Craiova s-a încheiat în această vară, imediat după ce formația olteană a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc. Dinspre Bănie nu au fost oferite prea multe explicații (sau cel puțin nu au apărut în mass-media). Acum, însă, s-a aflat adevăratul motiv pentru care Mihai Bornescu a plecat de la FCU Craiova! Fostul manager al grupării patronate de Adrian Mititelu a spus totul în direct, la Playmaker! Bornescu a precizat că nu a fost vorba de nicio discuție în contradictoriu cu finanțatorul echipei.

N-a fost nicio discuție în contradictoriu, cu toate că la orice club există discuții în contradictoriu. Contractul meu a expirat pe data de 15 iulie. Am simțit că lucrurile nu sunt așa cum îmi doream eu. Am simțit că nici ei nu mai doreau să continuăm.

Nu era de înfruntat aici (patronul – n.r.). Ți-a expirat contractul, nu ți se propune un altul, e clar, la revedere. A fost cumva o despărțire pe «mute». Eu nu sunt omul care să vorbească de rău după ce am plecat dintr-un loc. Nu sunt genul care să dea în echipa la care am fost. M-am simțit bine, am foarte mulți prieteni. Mă înțeleg bine cu ei. Robert Săceanu e fratele meu, prietenul meu de-o viață, am jucat atâta timp împreună. La fel, Adiță Mititelu, cu care am avut o relație extraordinară, de prietenie pot spune”, a declarat Mircea Bornescu, în direct la Playmaker.

Regretul lui Mircea Bornescu

Fostul manager al FCU Craiova a părăsit gruparea olteană cu un mare regret.

Singurul lucru de care îmi pare rău este că formasem un grup foarte bun acolo, atât de jucători, cât și în afara terenului. În momentul în care aveam o problemă, ne strângeam cu toții la o cafea și discutam cum să le rezolvăm. Cel puțin cât am fost în liga a doua, nu am avut nici cea mai mică problemă la Craiova. S-a văzut în jocul echipei, în atitudinea jucătorilor faptul că noi cei care eram în jurul echipei am format un grup unit”, a mai spus Mircea Bornescu, la Playmaker.

FCU, peste rivala CSU

Nou-promovata FCU Craiova este pe locul 10 în clasamentul Ligii 1. Echipa antrenată de Adrian Mutu are o victorie (1-0 cu Dinamo) și o înfrângere (2-3 cu CFR Cluj, în Gruia) după cele două meciuri disputate până acum în actualul sezon. Oltenii joacă sâmbătă seara, de la ora 19:15, în deplasare cu FC Voluntari.

FCU Craiova este la egalitate de puncte cu cealaltă grupare din Bănie, CSU. Însă golaverajul o poziționează în clasament peste echipa antrenată acum de Laurențiu Reghecampf. FCU e pe 10, cu 3 puncte și golaveraj 3-3, iar CSU e pe 11, cu 3 puncte și golaveraj 2-4. CSU are meci duminică, 1 august, de la ora 19:15, pe teren propriu, cu FC Botoșani.