VIDEO. O nouă ediţie a emisiunii „PlayMaker”, numai pe PlaySport.ro! Invitat special a fost Mircea Bornescu

Mihai Cheles / 27.07.2021, 19:13

Marți, 27 iulie, de la ora 18, are loc o nouă ediție specială a emisiunii „PlayMaker”. Gazdele Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu îl vor avea ca invitat pe fostul portar al Universității Craiova sau al Rapidului, Mircea Bornescu!

Mircea Bornescu vine la „Playmaker” !

Subiectele vor fi, așa cum am obișnuit, unele extrem de arzătoare. Se va discuta despre culisele demiterii din postura de team manager al celor de la FCU Craiova, despre prima victorie a formație lui Adrian Mititelu, dar și șansele rivalei CSU Craiova de a câștiga titlul cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Acestea, dar și multe alte subiecte, numai pe PlaySport.ro, de la ora 18.

✅ Nu ratați Playmaker, emisiunea de sport care face jocurile!
💻Playmaker, luni, marți și vineri, de la 18:00,
Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube, care poate fi accesat aici 👉 https://bit.ly/3cLjq8c
LIVE VIDEO. O nouă ediţie a emisiunii „PlayMaker”, de la ora 18, numai pe PlaySport.ro! Invitat special – Mircea Bornescu
O nouă ediţie a emisiunii „PlayMaker”, de la ora 18, numai pe PlaySport.ro! Invitat special – Mircea Bornescu

Cine este Mircea Bornescu?

Mircea Alexandru Bornescu (41 de ani) și-a început cariera la Mecanică Fină București, apoi, la 11 ani a ajuns la FC Național. Debuta la doar 19 la seniori, pentru Juventus București și își câștiga rapid locul de titular.
A mai trecut, apoi, și pe la alte echipe în carieră: Apulum Alba Iulia, Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitate Craiova, Rapid București, Kavala, Petrolul Ploiești, U Cluj, din nou Petrolul, din nou Rapid și FC Voluntari.
  • A adunat peste 227 de meciuri în Liga 1 pentru Voluntari, Rapid, Petrolul, U Cluj și U Craiova, în care a încasat 236 de goluri.
  • La Liga 2 a bifat 155 de meciuri și a încasat 103 goluri
Mircea Bornescu are și cinci meciuri pentru naționala U19 a României, dar și unul pentru U21. În carieră, a cucerit două Cupe ale României, cu Petrolul și FC Voluntari. De asemenea, a obținut o promovare cu Universitatea Craiova, în sezonul 2005/20