EXCLUSIV. Schimbări în conducerea lui Dinamo într-un nou Consiliu de Adminsitrație. Pleacă omul de încredere al DDB! VEZI cine o să conducă clubul!

Cătălin Mureșanu 14.06.2021, 11:49
EXCLUSIV. Schimbări în conducerea lui Dinamo într-un nou Consiliu de Adminsitrație. Pleacă omul de încredere al DDB! VEZI cine o să conducă clubul!

Dinamo trece printr-un moment foarte dificil. Datoriile de milioane de euro i-au convins pe fanii acționari care conduc clubul prin poziția Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo, care deține o cotă de 20,06 % din SC Dinamo 1948 SA, să ia în calcul varianta insolvenței. Și, în „Ștefan cel Mare”, mai există o criză. Pablo Cortacero conduce, în continuare, clubul în acte prin firma Lotus Perfect Products – pe care a preluat-o de la Georgian Drăghia, omul de încredre al lui Ionuț Negoiță-, astfel că spaniolul deține peste 72% din acțiunile SC Dinamo 1948 SA. Și, chiar dacă a fost îndepărtat din organigramă, după ce fanii au preluat puterea în Consiliul de Administrație, omul de afaceri iberic nu vrea să-și cedeze cota, iar în aceste condiții clubul pare blocat în acest conflict juridic.

Schimbări în conducerea lui Dinamo într-un nou Consiliu de Adminsitrație

Urmează o nouă ședință a Consiliului de Administrație la Dinamo. Renunță Eftimescu? Vezi cine o să preia funcția de președinte CA!
Și veștile proaste continuă să picure pentru dinamoviști. PlaySport.ro a aflat că, săptămâna viitoare, poate avea loc o nouă ședință a Consiliului de Adminsitrație. Acest lucru vine după ce Constantin Eftimescu (69 ani), omul care l-a înlocuit, după un plan al suporterilor, pe Pablo Cortacero în funcția de președinte CA, urmează să renunțe la statutul său. Fostul portar al „câinilor” din anii 80 a anunțat că nu dorește să mai rămână în această funcție, a invocat vârsta și, încă din timp, le-a transmis celor de la Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo că, în vară, se va retrage.

Constantin Eftimescu pare decis să renunțe la poziția din fruntea clubului
Constantin Eftimescu pare decis să renunțe la poziția din fruntea clubului

„Am spus că pot sta până în vară. Dar nu am pus o condiție în acest sens. Eu am spus că pot sta până în vară, pentru că vreau să stau acasă cu familia. Eu le-am spus foarte clar în momentul în care au venit și mi-au propus această funcție, le-am spus că nu pot sta mai mult de până în vară. Așa a fost să fie” – Constantin Eftimescu – Aprilie- pentru Fanatik.

Adrian Alexandrescu este cel care urmează să preia funcțiile lui Constantin Eftimescu

În aceste condiții, dinamoviștii au fost nevoiți să se orienteze de urgență și, în locul lui Eftimescu, care deține și funcția de director general interimar, va fi cooptat un alt „om de casă”. Este vorba de Adrian Alexandrescu, unul dintre cei mai vechi oficiali ai „câinilor”, cel care, mulți ani, încă de pe vremea în care clubul era condus de garda veche formată din Borcea, Badea, Turcu și ceilalți acționari, ocupa funcția de director al departamentului de relații internaționale.

„Domnul Eftimescu a spus că vrea să plece în concediu și, în acest sens, o să-i lase mandat domnului Alexandrescu, însă toată lumea știe că a obosit și, așa cum a spus de mai multe ori, mai ales că se aproape de 70 de ani, nu prea mai are puterea să stea în această funcție. În plus, dânsul nu avea nicio putere, pur și simplu executa ce-i transmiteau cei din DDB”, au declarat surse din cadrul clubului din dinamovist pentru PlaySport.ro.

Cine mai face parte din Consiliul de Adminsitrație SC Dinamo 1948 SA

După îndepărtarea lui Pablo Cortacero din funcția de președinte al Consiliului de Adminsitrație, mișcare de strategie constestată fără succes, în Justiție, de spaniol, fanii dinamoviști au obținut controlul în CA și, astfel, au putut lua deciziile importante în viața clubului. În acest moment, din Consiliul de Administrație, pe lângă președintele Constantin Eftimescu, mai fac parte, având poziția de membri, Cristi Hîldan, Cornel Dinu și Cornel Țălnar.

Urmăriți Playsport.ro și pe